14.12.2014

Arvonta --- Kettukarkki SHOP



Yhteistyössä Kettukarkki SHOP


Tässä on nettikauppa mun makuuni! Kuomani Kettukarkki-blogin Maire toteutti haaveensa ja perusti sisustusnettikaupan jonka valikoimaan kelpuuttaa vain ehdottomia tuotesuosikkejaan. Kävin taannoin kylässä Kettukarkki SHOPin varastolla ja täytyy sanoa että kyllä oli varastoksi nätti! Täältä lähtevät maailmalle taiten paketoituina hamam-pyyhkeet, saippuat ja muut kauniit kodin käyttötuotteet. Mainioita joululahjoiksikin, muuten. Erityisesti hamam-pyyhkeisiin hurahdin minäkin verkkopuodin varaston valikoimaa hypistellessäni; ne ovat kyllä ihanan tuntuisia (varsinkin ne Arthur Dentit!), kauniita ja käytännöllisiä.

Ja nyt seuraa ihana arvonta yhteistyössä Mairen puodin kanssa: Mitkä valkkaisit jos saisit valita Kettukarkki SHOPin valikoimista itsellesi tällaisen kolmikon: yhden ison hamam-pyyhkeen, yhden hamam-käsipyyhkeen ja yhden L:a Bruket nestesaippuan? Jätä tähän postaukseen kommentti jossa kerrot valintasi viimeistään perjantaina 19.12. ja voit voittaa ne itsellesi!

Jätä halutessasi kommentin mukana sähköpostiosoitteesi, se nopeuttaa voittajan tavoittamista arvonnan päätyttyä. Jos kommentoit anonyyminä, keksi itsellesi nimimerkki jotta erotut muista nimettömistä. Ja sitten vain onnea matkaan!

EDIT: Arvonta on päättynyt, voittaja ilmoitetaan täällä pian!