18.1.2014

Lehtijutut talteenVuokra-asuntoni Helsingin Alppilassa. Trendi / Tammikuu 2007 (Jutun kuvat: Kia Orama)Laitoin tuohon sivupalkkiin yläreunaan tuollaisen "Juttuja muualla" linkin, jonka taakse yritän muistaessani laittaa ylös mun kodeista ja blogista tehtyjä lehti- ja nettijuttuja ja pienempiä mainintoja. Listasta puuttuu jokunen kun en kämppää kolutessa löytänyt kaikkia säilömiäni lehtiä, mutta haitanneeko tuo -  lisäilen sitä mukaa kun vastaan tulevat. Varhaisin juttu on jo seitsemän vuoden takaa, jolloin talosta ei ollut vielä tietoakaan. Silloin asustelin Helsingin Alppilassa vuokrayksiössä ja kaverini Kia Orama otti kodista Trendiin tosi kivat kuvat. Samat tavarathan siellä silloin pyörivät: tuo sohva kultaisine petauspatjoineen on nyt maalla, samoin Naisten sairaala -puulaatikko. Uusin pikkumaininta löytyy vasta ilmestyneestä Glorian kodista. Iltalehden Ilona -liitteessä viime syksynä ilmestyneessä jutussa näkyi poikkeuksellisesti pelkästään kaupunkikotia, sitä en ole hirveästi viimeaikoina blogiinkaan kuvannut muutamaa nurkkaa lukuunottamatta. Pari nettijuttuakin on joukossa, ne ovat siitä mukavia että ovat näpsästi luettavissa vielä pitkänkin ajan jälkeen.

Tässä muutama poiminta jutuista, tämän linkin takaa löytyy siis lisää. Onko joku teistä sattunut jonkun jutuista bongaamaan?

Some kind mentions from magazines and websites during my years of blogging.
Suosikkiesineitäni sisustusbloggaajista kertovassa jutussa / Lily.fi toimituksen palsta 10.1.2012

Intohimona sisustus (ja siitä bloggaus) / Iltalehden Ilona-liite 4.9.-1.10.2013 (Jutun kuvat: Jenni Gästgivar)

Huonepalvelu -palstan Bloggaajat -osio / Glorian koti, tammikuu 2014

.

6 kommenttia :

 1. Heii, mulla on tuo Trendin (2007) juttu tallessa inspis-kansiossa, oli niin kivan näkönen koti ;)

  VastaaPoista
 2. Toi Trendin juttu oli ihana, mullakin on se edelleen tallessa! Ja mä en oo tuota Ilonaa bongannut, hitsiläinen, tuopa näytille! ;) Gloria bongattu. :)

  VastaaPoista
 3. Bongasin sut pari iltaa sitten Gloriasta :)

  VastaaPoista
 4. Trendi tallessa miullakin :)

  VastaaPoista