8.12.2013

Painiottelu olohuoneessa (ja Artek -arvonnan voittaja)

Pienet koirat rakastavat maaseutuelämää. Talo on täynnä sohvia, sänkyjä ja täkkejä joihin kaivautua. Ulkoillessa saa olla villi ja vapaa eikä hihnaa tarvitse pukea. Ikkunoiden äärellä riittää ihan oikeaa päivystettävää, kun läheiselle pellolle saattaa ilmestyä peura tai kaivon kannelle kettu. Ja sitten voi tietysti harrastaa painia ja rullata mattoja niin paljon kuin sielu sietää.

Pikkukoirien lempileikki tapahtuu seuraavasti: Toinen karvahaalari vaanii sohvalla. Toinen hyppii tasajalkaa lattialla ja räksyttää sohvan hallitsijalle. Välillä vaihdetaan osia ja painitaan räsymatolla.


Artek-valaisimen arvontaan tuli aivan mahtava määrä kommentteja! Kaikkein onnekkain osallistujista oli Tiina Lempeä, jonka random number generator arpoi voittajaksi. Voittajalle on jo lähetetty sähköpostia ja pian saanemme Tiinan toivoman valkoisen palkintovalaisimen matkaan Sähkötalolta.

Ja nyt tavoittelemaan muhkeaa Finnish Design Shopin lahjakorttia, arvonta-aikaa on vielä ensi perjantaihin!


Little dogs LOVE country life. When they´re not sleeping under blankets, they might quite likely be wrestling on the sofa.
.

15 kommenttia :

Anna / Kuvan mukainen kirjoitti...

Voi mitkä söpötpikku koiruudet <3!

Milla / Millainen Elämä kirjoitti...

Ja jösses kuinka ihana sohva! ♥

Viena kirjoitti...

voi ihania söpöläisiä! :) ja kylläpä tuolla kauniissa vihreässä talossa nauttisi kuka vaan!

Kirpparikeiju kirjoitti...

Meillä taitaa olla samaa paria nojatuoli! Jos eivät ole samaa sarjaa, niin ainakin hyvin hämäävästi samaa näköä.

Anonyymi kirjoitti...

Voi iik miten ihania kuvia pikkukoirista <3 Tuo pontevuus ja itsetunto on heissä kyllä suloisesti kuviin saatu mukaan. :)

terkuin turkulainen lukijasi

Enne kirjoitti...

Hieman isommatkin koirat rakastavat maalaiselämää, eikä vähiten siitä syystä, että kaupungissa kielletty sängyssä nukkuminen on maalla sallittua...vanhempi pötköttää onnellisena välissämme vaikka 10 h putkeen :D Onpas nätti sohva!

Pieni Lintu kirjoitti...

Oi mitkä ihanat pikkukoirat!

Rouva P kirjoitti...

Pikkukoirat lämmittivät kovasti sydäntä näin kylmänä maanantaina <3 leikit näyttävät samanlaisilta kuin meidän russeleiden päivittäiset telmimiset. Tassulla toista naamaan ja kiireesti sohvalle karkuun :)

merikukka kirjoitti...

Ihanat pikku koirulit!
Kivaa seurata koirien painiotteluita ja leikkeijä. Meillä ihan painitaan ja tapellaan luista. Matot ja sohvatyynyt saa aina kyytiä. Kun tullaan töistä, niin usein sohvatyynyt ovat lattialla :)

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä pikkukoirat! :))

Anonyymi kirjoitti...

Onnea Tiinalle!!

Ja kiitos näistä ihanista koirakuvista! Istun tässä hymy huulilla ja vilkaisen omaa pikkukoiraani joka makaa tuolla petissään; hän on ranskan bulldoggi ja nuo leikit tuntuu tutulta..!
Aiotteko muuten viettää joulua vihreässä talossa? Voiko sinne mennä jouluisin (onko lämpö päällä, pääseekö sinne ajamaan vai onko liikaa lunta jne)?
T:Lotta Evelina

Susanna kirjoitti...

Ihanat koirakaverit :) Onnea voittajalle!

Anonyymi kirjoitti...

En tiedä, luetko enää vanhojen päivityksiesi kommentteja, mutta koetan onneani. Minun on jo pidempään ollut tarkoitus kysyä, että minkä rotuisia nämä terhakkaat karvapatterit ovat?

Annika kirjoitti...

Karvahaalarit ovat mallia chihuahua :)

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos! Niin vähän arvelinkin, mutta varisinkin tuo tiikerivärinen versio jotenkin hämää! :D Aivan mielettömän ihanan oloisia joka tapauksessa! T. Aiempi anonyymi, eli vakkarilukijasi Karin, joka potee äärimmäisen kovaa koirakuumetta..