18.11.2013

Olohuoneen toiselta laidalta





Kaupunkikodin olohuoneessa on värikkäämpi puoli ja vähemmän värikäs puoli. Värikkäämmällä puolella on sininen ryijy ja 50-lukulainen pikkuvitriini täynnä kirppisteltyjä, kirjavia astia-aarteita. Vähemmän värikkään puolen kalustusta ovat kirpputorilta löytynyt peili, ystävältä saatu Ikean sohva ja toiselta ystävältä ostetut Lisa Johansson-Papen jalkalamppu ja Aallon kolmijalkaiset jakkarat. Ja sitten on vielä kolmannen ystävän hieno, mustanpuhuva maalauskin.

Some colourful and less colourul things in our city living room. One of the less colourful things is the almost all black painting by my friend Marianne Nieminen.
.

10 kommenttia :

Iris//Kirppukoti kirjoitti...

Ihana tuo vitriini ja sen sisältö.

Sanna A. kirjoitti...

Astiakaappinne aarteineen on upea. Pidän maltillisesta tyylistäsi muutenkin todella paljon, kaikki aarteet pääsee oikeuksiinsa.

Hurmioitunut kirjoitti...

Kaappi on tosiaan upea ja jaksan aina vain ihastella kuinka raikas se on tuolla valkoisella taustalla. Osaa katsoa "tunkkaisia" kaappeja kirppiksillä taas ihan uusin silmin.

Kaisa Palomäki kirjoitti...

Kuinka hieno tuo peili voi olla! Aivan mahtava.

Riikka - Hunajaista kirjoitti...

Upea toi peili!

Anonyymi kirjoitti...

Milloin saadaan taas Vihreän talon tunnelmia ja maisemia? :) t. Juuli

Hosuli kirjoitti...

Ihastelen tuota kaappia... niin ja värikkäitä astioita sen sisällä myös. :))

Annika kirjoitti...

Kyllä niitä taas kohtapian pukkaa :)

Susanna kirjoitti...

Upea olohuone :)

Annika kirjoitti...

Kiitos kommenteistanne, kuin mukavaa jos tykkäätte! Mä olen nokkelasti sijoittanut tuon kaapin niin että sitä voi vahdata kun istuskelee sohvalla. Ja jos katsoo toiseen suuntaan olohuoneessa, voi vaania kaapin aarteita tuon mahtavan kirppispeilin kautta :D