22.4.2012

Kesäkassi


Kanniskelen tämmösellä maailman parhaalla muovisella kesäkassilla milloin mitäkin. Helteellä se on näpsä rantakassi, talvisin kuskaan siinä kaupungista maalle keittiöön esimerkiksi kaikenlaista herkästi särkyvää ja kaatuvaa. Malli lienee peräisin 80-luvulta, silloin muistelen tällaisten keikkuneen monen käsivarrella ja pyörän tangolla. 

Sininen kasarikassi on löytynyt kirppikseltä pikkurahalla, valikoimastani löytyy myös musta ja valkoinen vastaava. Ja kylläpä nauratti kun näin eräässä naistenlehdessä tämän Louis Vuittonin kevään mainoksen - täshän liikutaan nyt siis aivan pintamuodin aallonharjalla!

This 80´s plastic summer bag is handy, pretty and found cheap at a flea market. Louis Vuitton thinks it´s pretty too, I guess, but their version doesn´t come as cheap... 
.

23 kommenttia :

morso kirjoitti...

Mulla oli kaksi tuollaista kultaisella 80-luvulla; punainen ja valkoinen. Ainakin toinen tuli ihan loppuun käytetyksi, toinen on varmaan postettu jossain muutossa, ellei sitten mennyt rikki sekin. Olivat kyllä näppäriä.

Sannu kirjoitti...

Mulla oli pienenä 80-luvulla pikkunen samassa muodossa.Viime kesänä löysin samanlaisen kirppikseltä maksoin siitä 0,50€.Hennesillä oli viime kesänä just noita aikuisten kasseja myynnisssä jollain viidellä eurolla.Jäi harmittaa etten tilannu....nyt siellä on vaan lapsille ton tapasia oli heti pakko tilata pari.Meillä lasten huoneessa on tavaroita niissä.Kivat sitten kesällä kun lähtee vaikka rannalle.

Merja kirjoitti...

Multa löytyy just samanlainen omasta lapsuudesta jäljelle jäänyt kassi.siinä kulkee hiekkalelut leikkiskälle ja takasin ;)

Jii kirjoitti...

Mullakin oli tuollainen 80-luvulla, ärhäkän pinkki. Ahkerassa käytössä rantakassina kesäisin. Hyvät naurat sain mäkin kun näin Vuittonin version, aika lopussa on näköjään ideat kun noin yksi yhteen kopioivat nähtyjä juttuja...

Pippa kirjoitti...

Ei ole todellista...meidän mummo on siis muodikkaampi kuin minä!

Töölön tyllerö kirjoitti...

Mullakin oli skidinä valkoinen tuollainen! Hitsi, vieläköhän se on vanhempien kellarissa vai onkohan lentänyt jo aikain saatossa mäkeen. :)

Hurmioitunut kirjoitti...

Ei oo totta?! :D Onko nuo taas muodissa. Muistan lapsuudessani jokaisella tytöllä olleen tuollaisen kassin ja niitä oli kaikissa väreissä. Mutta että Louis Vuitton... :P

Anonyymi kirjoitti...

Ei ,mullakin oli tuollainen! Mää en kestä että ne on taas muotia... :)

Minttu kirjoitti...

Oi, minulla oli onni omistaa tuollainen juuri 80-luvulla! Ehkä hieman tummemman sininen... :)

Päivityksiä kirjoitti...

heh heh, varsinaisella aalllonharjalla! kyllä nyt harmittaa että on päästänyt oman pinkin version käsistään...

Anonyymi kirjoitti...

Mulla oli vaaleanpunainen.. Kyllä se on vieläkin jossain. Pitääpä penkoa :D

Anonyymi kirjoitti...

Joo, muodissa ollaan! Minulla ja nuorisolla ovat tällaiset saunakassina. Pitääpä tyhjentää ja otan käsivarrelle kun lähden kauppaan..:-)

Anonyymi kirjoitti...

Ou yeah. Vaikkei mikään voita aitoa legendaa, niin itse sorruin viime kesänä henkkamaukkan kasseihin. Toimivat.

Nina kirjoitti...

Jos se kelpaa Louis Vuittonille, niin tottahan se kelpaa kesäkassiks! :)
Meillä oli lapsena noita monenmonta, sääli vaan, ettei me oikein osattu leikkiä niillä kauniisti. mm. mutaojaan katosi yksi "rapu-ansa" :D

Taikku kirjoitti...

Yksi samaisen kassin omistaja täällä, muistan hyvin kasikyt luvulta:)

maiju kirjoitti...

Noi on kivoja, muistan lapsuudesta sellaisen pienemmän mallin :)

Anonyymi kirjoitti...

Oivoi, minullakin oli tuollainen :-) Ihana nostalgiapostaus!

- Leena-Kaisa

GardenianKati kirjoitti...

Täältä löytyy pinkki. Sain sen 6-vee lahjaksi vuonna 85. Lahjoitin sen tyttärelleni. Pitäisköhän sitä kutsua jo vintageksi? =)

Maria kirjoitti...

Täytyypä kesällä kaivella mökin vintiltä oma vanha esiin! Niin hieno!

Minna kirjoitti...

Tiedätkös.. Eilen katselin kassisi kuvaa kateellisena ja harmittelin kun ei ole itsellä tullut kirppareilla vastaan. No tänään sitten tulikin, valkoisena! Maksoikin vain euron :)

Jonna kirjoitti...

Niin hieno! Löytyypi meiltäkin :)

S kirjoitti...

Meilläkin oli tollaiset, musta ja valkoinen! Niiden sangat taitavat olla rikki.

JC kirjoitti...

Minulla on ihan samanlainen! Nappasin sen kotoa, kun se vain lojui siellä. Oiva keksintö ja kestää hyvin! :)