9.9.2011

Värit ja kuviot


Eteisen ja kuistin remontti viipyi ja viipyi muiden projektien ajaessa ohi - ja hyvä niin. Jos olisin heti tarttunut toimeen olisin saattanut vain hädissäni sutia kaiken valkoiseksi. Mutta nyt ehti silmä tottua ajan kanssa vanhaan vihreään tapettiin ja roosaan seinäpahviin enkä vaihtaisi niitä enää mihinkään.

Kirppikseltä kotio kannettu räsymatto toistelee eteisen lattialla ympäröiviä värejä. Siinä on hailukkaa vihreää, pahvin roosaa, sänkipellon keltaista ja syksyisen illan musteensinistä.

Think that I planned on changing the old green wallpaper and the pale pink cardboard coverings in the hallway. I´m so glad other renovating projects in the house kept me busy and the original colours and materials in the porch and hallway are still untouched. The old rag rug has the same colours - and some autumn night blue and thatch yellow.3 kommenttia :

 1. "Kävipä munkissa" kuvasit kyllä täydellisesti tuota tilannetta,kun kirpputorilla jo kaukaa näkee "omansa" :)
  Ihana aarre muuten onkin.

  VastaaPoista
 2. se on kylla janna miten silma tottuu ja mieli muuttuu.

  meilla on osa keittion/kaytavan lattiasta ruskeaa, karheapintaista kivilaattaa josta muuttaessa totesin etta ei sitten mitaan hirvempaa ratkaisua oltu keksitty. onneksi vuokrakampassa ei auta kuin totutella, silla nykyaan tykkaan hirveasti sitta kamalasta laatasta! vaikka asutaan yhdysvaltojen pohjoisosissa niin siita tulee mieleen etelavaltioiden meksikolaisvaikutteiset lattiat, ja se on kuumimpina kuukausina ihanan viilea. (talveksi toin siihen suomesta pitkan rasymaton)

  teilla on kylla valtavan kaunis veranta!

  VastaaPoista
 3. Joo kyllä välillä kannattaa antaa asioitten olla, josko silmä niihin tottuisi. Ja mikä ei olisi tottuessa! Ihanaa tuo tapetti kerta kaikkiaan. Meillä on myös tuota "röpöliäistä" pinkopahvia. Nyt ollaan tekemässä remonttia ja sitä pitäisi saada lisää. Onkohan sitä mistään saatavissa? Sitä sileää on kyllä kaupan.

  Jatka mukavaa blogittelua! Näitä on oikein mukava lueskella.

  VastaaPoista