25.9.2011

Takakontillinen kirppislöytöjä

Neljän naisen mökkireissu ja takakontillinen kirppislöytöjä pikkukaupungista. Jokaiselle jotakin; Oiva Toika oluttuopposia kolmella eurolla, lasipurkkeja, emalia, neljän euron tiikkivartiset salaattiottimet, hieno meripihkan värinen mehulasisetti laatikossaan ja Arabian Ruska-tarjoilulautanen. Mutta arvaatteko mitkä ovat minun ostokseni? Vois oikeastaan olla noista ihan mitkä vain, mutta tällä kertaa vain yksi; kahdeksan euron priimakuntoinen Ruska-tarjoiluvati passaa justiinsa kaapista löytyviin mustiin ja valkoisiin Teema-astioihin.

A tour of flea markets with three friends and here´s what we bought: nice shades of brown in glass and ceramics, for exmaple.

8 kommenttia :

marru kirjoitti...

Ihana tuo mehulasisetti!

Anonymous kirjoitti...

Kivoja kirppislöytöjä...tuollaiset tiikkiset salaatinottimet löytyy multakin...on niissä vain jotain...

morso kirjoitti...

Lasipurkit, tuopit ja sataatinottimet olis voineet kotiutua myös tänne. :) Hienoja löytöjä.

Mani kirjoitti...

Kateus iski.

Tiina kirjoitti...

Tuollaiset simppelit vanhat lasipurkit ovat aivan ihania, olen fanittanut niitä ihan lapsuudesta saakka ja myös joitain mummujen vanhoja itselleni saanutkin.

Mutta nuo Ruska-astiat... 70-luvulla varhaislapsuuteni viettäneenä nuo näyttävät minun silmissäni (eli käytännössä aivoissani) vain ja ainoastaan rumilta, suorastaan ankeilta. Jännää, kuinka eri silmin asioista voi nähdä ja katsoa - se on rikkautta! :-)

Onnea siis hyville löydöille!

Nalle kirjoitti...

Ihania löytöjä! Minäkään en nuorempana tykännyt Ruskasta, mutta nyt ne on kauniita.

Maria Kannosto kirjoitti...

Ruska-vatia voi käyttää myös uunissa. Oluttuopeista tulee nuoruus mieleen. Ennenhän olut tarjottiin näistä tuopeista joka paikassa.

Pinja kirjoitti...

Minäkin olen lasipurkkihamsteri. Meillä on noita lasipurkkeja kertynyt niin, että annoin niitä välillä jo kavereillekin. Murot ja jauhot säilyy niissä kauniisti. Taitaapa meillä olla yksi wc- harjatelineenäkin..

Kirppikset on kivoja, hyviä löytöjä olet tehnyt!