18.9.2011

LummeOstin itselleni lahjaksi Fujiwo Ishimoton Kukkia-sarjan turkoosin lumpeen, se oli sopivasti herra Stockmannin puodissa kanta-asiakasalennuksessa. Lumme löysi paikkansa kaupunkikodin makuuhuoneesta vanhan valkoisen lipaston päältä. Kukkasarjan auringonkeltainen krysanteemikin houkuttelisi, se sopisi tuon vanhan peilin kauneuspilkuksi  myös.

Love love love these ceramic flowers by Fujiwo Ishimoto. The turquoise one in our bedroom is a gift I bought myself. I´m thinking of maybe getting the yellow one as well, it would look pretty in the still life on the white chest of drawers.

9 kommenttia :

 1. Miten nuo vitriinirasiat voivatkin olla noin ihania, oi! (Myös Lumme on kiva.)

  VastaaPoista
 2. Mainoskuvissa Lumme ei ole minua vakuuttanut, mutta teille juuri tuohon paikkaan käy ihanasti. Turkoosi väri on tosi kiva.

  VastaaPoista
 3. Sarp, sama täällä, mainoskuvien perusteella en lämmennyt kukkasille, mutta luonnossa (!) ovat kyllä tosi kauniita.

  VastaaPoista
 4. Juu niin on, voi kun vitriineistä tehtäisiin pian uusia värityksiä!

  VastaaPoista
 5. Nää sun kuvat on kyllä niin NAM!!! Kiitos!
  -Tiina

  VastaaPoista
 6. Kaunis lumme, turkoosi väri tulee nätisti esiin kauniista harmaasta seinästä. Heräsi oikein mielenkiinto tuota seinäväriä kohtaan. Saanko udella, että oletko itse valinnut värin ja sattuisiko sinulla olemaan koodi tallella? Tuollaisen täydellisen harmaan löytäminen on ollut uskomattoman vaikeaa.

  VastaaPoista
 7. Jaana, harmaat on juu vaikeita! Seinän on maalannut edellinen asukas enkä tiedä valitettavasti koodia :(

  VastaaPoista
 8. Heip,

  Ihania juttuja ja kauniit kuvat!!
  Inspiroivia!
  T, Tilda

  VastaaPoista
 9. Oi, tuommoinen Lumme minun pitäisi antaa rakkaalleni lahjaksi. Tai ostaa itselle ja toivoa että sen nimi olisi enne. ;)

  VastaaPoista