22.1.2011

Kirppislöytö - haaveilen salaa kesästä




Maailman paras kesäkassi on tässä. Pysyy ryhdikkäänä pyörän ohjaustangolla ja säilyttää kosteat rantapyyhkeet ilmavasti. Kauppareissulla eivät salaattipuskat litisty, avattu maitopurkkikin pysyy tarvittaessa pystyssä. Ja on sievä, 80-luvun muoviestetiikkaa. Maksoi kirpparilla euron.

I found this 80´s plastic bag at a fleamarket for one euro. Can´t wait for the summer to arrive.

.

43 kommenttia :

  1. Muistan tämän mummolasta, taisi olla tummansininen.

    VastaaPoista
  2. Voi ei!! Siis on niin vielä muistissa kun lapsena noita oli parikin pientä versiota ja miten niitä aina oli niin hauska napsutella kiinni. Hassua on se, että nyt näin aikuisen silmin tuo näyttää tosi kivalta ja juuri tuossa värissä.

    VastaaPoista
  3. Sulla on kyllä ihmeellinen taito saada vanhat tavarat näyttämään kauniilta! En olisi ikinä uskonut että tämän muovisen retrokassin kohdalla minulla tulee mieleen, että pakko saada! Sut pitäis palkata isolla rahalla mainosvalokuvaajaksi, saat ihmiset himoitsemaan mitä tahansa mitä tavaraa kuvaatkaan :)

    VastaaPoista
  4. Meillä on just tällanen vaaleanpunainen uimahallikassina! Löysin myös eurolla kirpparilta :) Ihan paras!

    VastaaPoista
  5. Oijoi, suloinen 80-luku! Äitillä oli punainen iso tämmöinen kori ja meillä lapsilla omat pienet, mun oli vaaleanpunainen. Kovassa käytössä olivat, rikkinäisinä lopulta roskiin heitettiin.
    Jotain kivaa muovistakin on tehty sentään joskus... :)

    VastaaPoista
  6. Vieläköhän minulla on jossakin komerossa tuollainen punainen tallessa...

    VastaaPoista
  7. Jaaa...muistoja tulee mieleen...olikohan noita jo -70 luvulla...mulla ainakin oli valkoinen ja vaaleanpunaainen iso kassi....

    VastaaPoista
  8. Meillä on pojalla pieni tuollainen ja minulla iso. Kirpparilta myös. Ovat kyllä NIIN hyviä kesäkasseja!

    VastaaPoista
  9. Voih, mulla oli lapsena tuollainen pieni oranssi! Ei vain taida olla hengissä enää. :(

    VastaaPoista
  10. Kuten näköjään monella muullakin, on meilläkin joskus lapsuudessa ollut tuollaisia.

    VastaaPoista
  11. Meillä oli kotona tuollainen, mutta valkeana. Huomasin yks päivä, että on tullut tuon tapaisia, mutta ne on tehty "kopiocroks" materiaalista.
    Hieno löytö tuo! :)

    VastaaPoista
  12. Oi, niin ihana löytö. Itse vasta metsästän. :)

    VastaaPoista
  13. mahtava löytö-ja kun olen noita niin metsästänyt lapsille lelukoreiksi,tuloksetta! ja blogisi on myös kaunis...mira

    VastaaPoista
  14. On muuten myös tosi hyvä, kun pitää kantaa hiekkaleluja pitkin puistoja ja rantoja. Meillä on tuommoinen autotallissa juurikin hiekkalelukorina. Näitä oli myynnissä pari kesää sitten yhdessä pikkukaupassa Tampereella, mutta minä hölmö en ostanut kuin sen yhden. (koska en tarvi enempää :D)

    VastaaPoista
  15. Mulla oli ja tuollainen pentuna, se oli aina mukana rantareissuilla! Hieno löytö!

    VastaaPoista
  16. Mulla on aivan samanlainen! Löysin muistaakseni käsityömessuilta ja pakkohan se oli ostaa, kun tuli lapsuus heti mieleen :)

    Upeita valokuvia sulla täällä blogissa.

    VastaaPoista
  17. Äääääk, pakko seuraavan kerran penkoa kotona vintti, että oisko se mun oranssi pieni tuommonen vielä tallessa! :) Ens kesänä käyttöön, jos löytyy.

    VastaaPoista
  18. Eikä! Mä muistan nuo!" Itselläni taisi olla valkoinen pieni, joka katkesi sangan tyvestä. OI muistoja tuolta kultaiselta kasikytluvulta! IHANA! Ja totta kuten aikaisemmatkin ovat sanoneet, että hassua kuinka se alkaa näin myöhemmin näyttää aika nätiltäkin!

    VastaaPoista
  19. Tällainen kassi pinkkinä oli mukana ensimmäisenä koulupäivänä jollain 80-luvun syksyistä :-) Ja aika monella muullakin..

    VastaaPoista
  20. Oi kun tulee muistoja mieleen. Mulla kanssa oli tuollainen pienempi versio pikku-neitinä, oiskohan ollu violetin värinen... Ihana! :)

    VastaaPoista
  21. Mulla oli tuollainen ja pienenä. Oma ei ole tallessa, joten ostin meidän neideille kirppikseltä molemmille omansa; valkoisen ja vaaleanpunaisen. Taisin maksaa 1.5e kappale. Ne on niin ihania! :) Tosi kivan värinen toi sun!

    VastaaPoista
  22. En olis uskonut törmääväni tämmöiseen kassiin enää. Onko näitä todella vielä olemassa :)

    VastaaPoista
  23. Tosiaan, tuo muistoja mieleen. Mulla oli lapsena tuollainen pieni, pinkki kassi. Lisäksi siinä oli koristeena muovinen sitruuna tms lehtineen. Ai että. :)

    t: kolmekymppinen

    VastaaPoista
  24. Oi, muula oli kaksi tuollaita, punainen ja valkoinen, silloin muinoin. Molemmat taisin kuluttaa rikki niin että päätyivät roskiin. Ihan nostalginen olo tuli, ja kesän bussimatkat miehen perheen mäkille mieleen. Noissa kulki mukana matkalukemiset ja muut.

    VastaaPoista
  25. joo niin ku muillekin niin tollanen oli pienenä kaikilla :) voiei!

    VastaaPoista
  26. Oi mitä nuoruusmuistoja tästä tulee! Mulla oli samanlainen hennon vaaleanpunainen. Ostin sen nuorna tyttönä Tampereen Tiimarista silloin 80-luvulla. Hukkaan on tainnut joutua.. Silloin tällöin olen sitä kaipaillut juurikin uimavarusteille tai kevyille ostoksille.

    VastaaPoista
  27. Mullakin oli tuollainen, sellaisena miniversiona. Väri oli fuksia ja se oli söpö:) Kävin sen kanssa ekalla Ruotsin risteilyllä.

    VastaaPoista
  28. Hih ^^ Minulla oli kavereiden kanssa lapsina tuollaisia erivärisiä kasseja.

    VastaaPoista
  29. Meillä päin maailma noita myydään vielä ihan kaupoissakin monessa värissä :))

    VastaaPoista
  30. Löysin blogisi (vasta!) tänään, ja jouduin heti selaamaan kaikki kuvat läpi :) Ihan kuin jotain kaunista kuvakirjaa katselisi, kiitos!

    Erityiskiitos kauniiden suomalaisten lasiesineiden esittelystä. Ja kalevala-lautasten! Oon aina pitänyt niitä erityisen karmivina tekeleinä, mutta nyt alan nähdä ne aivan uusin silmin :)

    VastaaPoista
  31. Löysin samanlaisen kirpparilta viimekesänä kirkkaan keltaisena! Hiekkaleluille juuri sopiva kassi, ja aivan ihana!

    VastaaPoista
  32. Meillä oli noita kun olin lapsi! :) Nostalgiaa ...

    VastaaPoista
  33. Mulla oli lapsena tuollainen iso valkoinen, kannoin siinä hiekkaleluja. :)

    VastaaPoista
  34. Meilläkin oli noita, muistaakseni 3 erilaista. Isoimmassa vein kesäisin marsun pihalle syömään ruohoa. Eilen kävin äidin vintillä penkomassa tavaroita ja sattumalta törmäsin yhteen noista laukuista, sellainen harmaansininen ja ihan pikkuinen. Siitä oli kuitenkin kantokahva hajonnut.

    VastaaPoista
  35. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  36. Sain 5-vuotiaana lemmikikseni kääpiökanin löytöeläinkodin tapaisesta. Muistan kuinka jännittävää oli, kun kani matkusti auton takapenkillä kotiin vastaavanlaisessa kesäkassissa :)

    VastaaPoista
  37. Minä lähdin äitin kanssa sukulaisiin, ehkä vuonna 86, tuollainen, mutta pienempi kassi mukanani. Se oli punainen ja olin sullonut sinne kaikki leikkirahani.
    Siitä on kyllä jo aika jättänyt. Liekö kahva katkennut.

    VastaaPoista
  38. Loistokassi. Omani sain lapsena ja se löytyy meiltä nyt saunakassina. Muutama pinna on mennyt jo poikki, joten pitää pikkuhiljaa metsästää uusi :)

    VastaaPoista
  39. Ihana, olin jo unohtanut että noita oli olemassa! Muistan miten ne oli niiin hienoja ja moderneja myyntiin tullessaan -ja niiiin inhottavia ja vanhanaikaisia kun ne lopulta roskiin heitettiin. Olivat käteviä kaiken likaisen ja/tai märän kantamisessa mutta myös erinomaisia säilytyskoreja vaatehuoneessa! Äitini käytti punaista neulekorina.

    T. Nina

    VastaaPoista
  40. Hauskaa, just eilen paikallisessa marketissa käydessäni tuli vastaan pappa, jolla oli tuollainen ostoskassina :) Mietin, että noitakin siis vielä löytyy jostain... :)

    VastaaPoista
  41. Ihanan värinen! Mulla on samanlainen, mutta valkoinen, sekin löytyi kirpparilta.

    VastaaPoista