3.10.2010

Hetkeksi maalle
Sunnuntaiaamun hieno sumu. Patterit hehkuvat lämpiminä ja hellassa rätisee tuli.

Sunday morning mist in the country.

10 kommenttia :

 1. Äh. Tuota tulen rätinää kaipaan...löytyy se kotikonnuilta, mutta sen verran harvoin käyn, että ikävä ehtii tulla niitä ihan pieniäkin asioita. Tulen rätinä leivinuunissa ja savun tuoksu, kun sauna lämpiää. Tuommoset aavat maisemat myös. Ikävä niitä täällä kaupungissa.

  VastaaPoista
 2. Kesällä ei koskaan muista kuinka hienoa aikaa syksy on! Usva-aamut, vesisateet, tuoksuva metsä ja tyrskyävä meri, marjoista ja sienistä puhumattakaan.

  Superihanat nuo vaaleanpunaiset vuodevaatteet ;o) Blogissani arvotaan myös jotain vaaleanpunaista...

  VastaaPoista
 3. kuvista välittyi ihana tunnelma, ja syntyi halu päästä maalle mökille

  VastaaPoista
 4. kuulostaa houkuttelevalta.

  VastaaPoista
 5. Ooh tuo turkoosinsininen kulho! Näin juuri samanlaisen kirpputorilla kesällä mutten ostanut. Hinta oli vastaava 20 euroa (eli 200 kr täällä Ruotsissa).Hinta oli mielestäni vähän liian korkea. Mitä mieltä sinä olet? Olisiko se ehkä siltikin ollut sopiva hinta ?

  VastaaPoista
 6. Se kulho on Saara Hopean suunittelema. Itselläni on samanlainen sininen mummilta perittynä. Hinta kirppareilla on juurikin 20 eurosta ylöspäin ollut riippuen väristä ja kunnosta.

  VastaaPoista
 7. Ihanaa syksyn maalaisromatiikkaa. Varit, tunnelma ja valo innostaa viettamaan rauhallista viikonloppua kynttiloiden, kirjojen ja lampimien vilttien seurassa. Kauniita kuvia tassa blogissa.

  VastaaPoista
 8. Kuulostaapa tunnelmalliselta! Hyvää tätäkin sunnuntaita!

  VastaaPoista