26.7.2010

KesäsyöpöttelyäKesäruoka on mahtavaa. Uuden sadon kasviksia viskataan grilliin pihvien seuraksi ja emaliastiaan pyöräytetään salaatti. Syödään ulkona jos sää ja hyönteistilanne sallivat. Ruoan päälle maataan kyljellään sen aikaa että sauna lämpenee.

Summertime dinner outside in the garden.

12 kommenttia :

 1. Ai sentäs,miten ihanaa nautintoa.
  Omistan muuten samanlaisen emalikipon tai useammankin.

  VastaaPoista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Ja toiset eläisivät pelkillä uusilla perunoilla ja marjoilla suoraan puskasta naposteltuna. Syyskesä on ihanaa aikaa!

  VastaaPoista
 4. Nami!

  Onkos tuo pöytäliina Marimekon isot kivet? Sinä osaat valita sellaiset syötävän ihanat Marimekon tuotteet... =)

  Minun makuuni...

  VastaaPoista
 5. ihan parasta! kesäruoat on niin nam!! ja ulkona maistuu niin hyvälle!

  VastaaPoista
 6. Myös minuun makuuni!! Ruoka. astiat. keinu. Kaikki :) Meillä kanssa kesäsalaatti emalikulhoilee; revin maasta lollorossot ja lehtisalaatit, sekaan silppuan minikokoisia sipuleita varsineen, persiljaa tai tilliä. Lisäksi vain tomaatti ja joskus juustoja, nam! Ja luraus oliiviöljyä, rouhaus pippuria ja balsamicoa. Nam!

  VastaaPoista
 7. Aivan ihanaa, itse olen asunut lapsuus- ja nuoruusajan maalla, johon kaipuu on välillä hillitön. Kuulostaa vain ja ainoastaan ihanalta ja oikealta elämältä. Blogisi on aina hyvänmielen blogi, seesteinen ja tyyni.

  VastaaPoista
 8. Ihanaa! Pohdiskelit joskus aiemmin, mistä löytyisi emalikippoja ja -vateja. Jos tulee käyntiä Amsterdamissa, niin pistäydypä De Pijpissä, josta löytyy kauppa nimeltä De Emaillekeizer. Kömpelöt nettisivut löytyy myös, josta voi tarkastaa kippoantia. www.emaillekeizer.nl

  VastaaPoista
 9. Pikkuäiti, OOOOH! Kävin tuolla nettisivuilla kuolaamassa, olipas vaan kaikkea hienoa. Laitan korvan taa!

  VastaaPoista