26.5.2010

Ihan pihalla


Vihreän talon karua puutarhaestetiikkaa. Olen totaalinen puutarhajuntti, osaan juuri ja juuri erottaa pihalle kätketyneet vanhat perennat rikkaruohoista. Ehkä. Muutaman olen jo siirtänyt heinikosta talteen kukkapenkkiin, katsotaan mitä niistä tulee. 

Tutun rintamamiestalosta puretusta savupiipusta saadut punatiilet päätyivät kiveykseksi vihreän talon pohjoispäätyyn. Siihen alan nyt suunnitella kesätiskipaikkaa vanhasta Sorsakosken terästiskipöydästä.

I´m not much of a garden person. I´m only slowly learning to find the old perennial plants hiding in the yard. But I am planning a dish washing place in the garden, well see what comes out of it.

8 kommenttia :

 1. Kyllä niitä oppii tunnistamaan pikkuhiljaa kun kiinnostus kasvaa.

  Tuo vasemmanpuoleinen toiseksi ylimmäisessä kuvassa näyttää ainakin Akileijalta.

  Kivasti hyödynsit nuo tiilet.

  VastaaPoista
 2. Hitsit että yks kuva voi saada muistin raksuttamaan! Talon väri on sama kuin edesmenneen isoäitini talossa. Kivijalka ja talon väri toivat yhtäkkiä älyttömän muistojen vyöryn! Pienenä ihmisenä sitä näki just kivijalan korkeudelle, isoäidin talossa oli myös tollainen röpelöinen, vaaleanharmaa tosin.

  VastaaPoista
 3. Aivan ihana kuvasarja!
  Tykkään myös tosi paljon tuosta tiili-kivetyksestä, sopii paikkaan loistavasti.

  VastaaPoista
 4. Nuo vanhat työkalut ovat sitten kauniita !
  Kivat kuvat : )

  VastaaPoista
 5. Kivalta näyttää, polku! Pihalla kökkiminen on hauskaa, osasi tai ei. Mummoni aina sanoi; työ tekijäänsä neuvoo. Kätkee varmaan sisäänsä sen viisauden, ettei hosuisi , vaan kuuntelisi! tekemisen iloa!

  VastaaPoista
 6. Ihanalta näyttää kun olette noi tiilet maahan latoneet noin. Mua harmittaa kun 2 vuotta sitten ostettiin tämä talo, maa oli täynnä rikkinäisiä tiiliä. Ja piipun uusimisesta tuli meille myös tiiliä. Käytiin viemässä ne kaatopaikalle silloin. Tämän kevään olen harmitellut, että näin tehtiin. Nyt saa kärsiä omasta tyhmyydestä. PAH!

  VastaaPoista
 7. Ihan prolta näyttää. Tiilet eri hienot!

  VastaaPoista
 8. Voi että - ihanat kuvat, ihana talo! Olispa mullakin tuommoinen paikka Suomessa. Välillä vähän juureton ulkosuomalaisolo...toisaalta, en kyllä varmaan osaisi taloa noin hurmaavaksi laittaa.

  Onneksi on tälläisiä blogeja, joissa voi käydä ihailemassa ja tankkaamassa tunnelmia!

  Lempi Sveitsistä

  VastaaPoista