25.2.2009

HelepotusTulihan sitä valoa viimeinkin torppaan!

8 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

Aivan mahtavan ihanat sävyt on tuossa yläkuvassa! Haluaisin omaankin kotiin tuollaiset sävyt. Ja tuollaisen sohvan. :D

Ja pakko sanoa, että mie rakastan tuota ruusutapetttia, se luo niin mummolamaisen fiiliksen. :D Mutta se kiurujen yö on myös huippu. :)

Anonyymi kirjoitti...

hehehe, katsoin tarkemmin teidän sohvaa ja mullahan ON samanlainen. :D teidän sohva vaan näyttää kivemmalta kun se on vihreä. Meillä on marjapuuronpunainen.

Haaveilen vihreästä plyysisohvasta ja niitä tsekkaillut salaa itsellenikin erään projektin ohessa.:)

Kirsi kirjoitti...

Olenkohan ekaa kertaa vierailulla blogissasi, tulen varmasti uudestaankin.

Aivan ihana tunnelma tuossa
ylemmässä kuvassa... niin kaunis.

Kirsi

Anki kirjoitti...

Hienolta näyttää! Pikkueteisen naulakko niin onko se ollut talossa vai onko se ostettu jälkeenpäin? Olen itse etsinyt samankaltaista naulakkoa mutta en ole vielä mistään löytänyt.

Tiina Konttila kirjoitti...

Ihana valo! Aina tällaisia kuvia nähdessään sitä miettii josko itsekin kykenisi vähän karsimaan sisustuksen rönsyjä... Vaan ei tunnu onnistuvan meikäläiseltä.

Annika kirjoitti...

Liinu, hihii! Hieno sohva sinulla ;) Sohva ei oikeastaan ole vihreä (eri näytöillä varmaan eri värinen?), se on sellainen ruskehtava-sinapihtava. Ja mitä tulee ruusutapettiin: voi kun sen saisi irroitettua ehjänä ja annettua johonkin uuteen kotiin kiurujen alta. Minustakin se on kyllä hieno, mutta ei mun unelmieni tapetti kuitenkaan..

Kirsi, kivaa kun eksyit tänne, tule toki uudestaan :)

Anki, naulakko oli talossa jo valmiiksi. Tollasia minipieniä näkee kirppiksillä harmittavan harvoin mun kokemukseni mukaan. Mutta varmaan kävele sua vastaan ennemmin tai myöhemmin :)

Pilvitarha, tavaran vähyys ja rönsyttömyys meidän talossa taitaa (pahoin pelkään) olla vain väliaikaista; lisää romua ajelehtii koko ajan mökin ovesta sisään avaruutta tukkimaan...

Keittiövaaka kirjoitti...

Jesssu tuota ylintä kuvaa - olen ihan rakastunut½

Wirvatuli kirjoitti...

Ihanaa tunnelmaa! Tuli oikein hyvälle mielelle kaiken räkätaudin ja pääkivistyksen keskellä. Ja tuo sohva - aivan mahtava, verhoilijan unelma! Visiteerasin ekaa kertaa täällä ja jäin heti koukkuun!