25.5.2020

Mökki myyntiin


Nyt on tullut sen aika että myyn mökin. Välittäjä on palkattu hommiin ja myyntiä valmistellaan täyttä höyryä. Minä vielä viimeisiä tavaroita haen ja hiukan siivoilen, sitten on minun aikani Vihreässä talossa täynnä. Toivotaan että talo löytää uudet omistajat sillä tavalla vikkelästi että joku saa tämänkin kesän siellä nauttia. Toivotaan että löytyy joku jolle tämä paikka on suuri unelma.

Vähän itkettää kun tätäkin kirjoitan, mutta myyntipäätös on pitkään harkittu ja varma. Nyt on aika.

Instagramissa jo kyseltiinkin tarkempia tietoja mökistä, joten kirjailen niitä tännekin. Jos siis olet etsimässä kuivanmaan kesämökkiä niin kurkkaa toki tämä:

Vihreä talo sijaitsee Loimaan seudulla. Matkaa Helsinkiin on noin 150 km, Turkuun, Poriin ja Tampereelle vajaa sata. Vuonna 1948 rakennetussa rintamamiestalossa on kolme makuuhuonetta, keittiö ja olkkari, joten isompikin porukka majoittuu hienosti. Sähköt löytyy ja pihassa on kaivo. Ikkunoista näkyy mukava peltomaisema. Talon mukana tulee pihasauna, vanha pieni lato ja n. 2,5 hehtaaria nuorta metsää. Hintapyyntö on 45 000 euroa.

Jos kiinnostuit ja kaipaat lisätietoja niin välittäjän tavoittaa tuolta. Ilmoitus Oikotielle ja Etuoveen on tulossa varmaankin noin viikon sisällä, huikkaan siitäkin sitten täällä.

EDIT: Oikotie-ilmoitus löytyy nyt tuolta.

3 kommenttia :

  1. Niin kaunis mökki, olsipa puolet lähempänä, mutta,,,,
    Onnea myyntiin!

    VastaaPoista
  2. Jee, kai bloggaat uudenkin mökin vaiheista??��

    VastaaPoista