30.12.2018

Raksapäivitys: väliseinät pystyssä


Talolla on taas tapahtunut. Kaikki väliseinät ovat pystyssä ja sisäkaton eristyksetkin melkein valmiit. Keittiön seinässä ollut aukko varastoon on nyt suljettu sekin. Ensimmäinen levytyskin on tehty, olkkarin takan kohdalla on jo pätkä ihan oikeaa seinää. Kuvat ovat tällä kertaa pimeästä päivästä johtuen todella muhjuisia, mutta innostus on sitä vastoin parasta laatua!


Oikealla ruokakomero ja sen vasemmalla puolella eteisen vaatehuone. Mukavan kokoisia molemmat. Ruokakomeron hyllyratkaisuja on nyt huomattavasti helpompi mietiskellä kun on päässyt astumaan sinnekin oikeasti sisään.


Ja sitten raksaportaita pitkin yläkertaan!


Ylemmässä kuvassa näkymä vierashuoneesta aulaan ja portaikkoon. Alemmassa kuvassa sama vastakkaisesta suunnasta, kylppärin sisäpuolelta katsottuna. Noinkohan näistä otoksista nyt huoneiden sijaintia hahmottaa, mutta sen kuitenkin näkee että väliseinien rungot ovat komiasti pystyssä!


Ja sitten ensimmäinen asia joka on jäänyt vähän harmittamaan tässä raksaprojektissa. Aika pieni tosin sekin. Lattialämmityksen jakotukki on sijoitettu yläkerran vaatehuoneeseen, se on sille aivan oivallinen paikka. Mutta asennusvaiheessa sen kotelo/kaappi on laitettu niin ettei se ole huoneen nurkassa vaan 15cm irti sieltä. Vaikka putkien paikka onkin pysyvä, olisi kotelon voinut laittaa enemmän oikealle sen alareunan ylimääräisten asennusreikien ansiosta. Tuo seinä tulee täyteen komeroita ja lähemmäs nurkkaa asennettuna kotelo olisi iloisesti mahtunut valmiin komeroelementin sisään - nyt menee vaikeaksi ja pitänee teettää joku erikoisleveä ratkaisu. Pieni harmi joka olisi voitu välttää pikku muutoksella asentaessa. Putkien paikka antoi olettaa että jakotukkihommasta selvitään ongelmitta, mutta nyt nyt meneekin mutkikkaaksi kun kotelo ei olekaan putkiin nähden keskellä vaan enemmän vasemmalle.

Mutta jos tämä on ainoa harmituksen aihe niin eipä ole paha!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti