17.12.2018

Raksapäivitys: lisää valua ja tilat alkavat hahmottua


Siellä se talo tönöttää! Ja sisäpuolella ovat hommat taas edenneet mukavasti. Yläkertaankin on nyt tehty lattiavalu. Kylppärissä erottaa jo lattiakaadotkin kun tarkkaan katsoo. Ikuistin vastavaletun lattian myös tuoreeltaan meidän tulevassa makkarissa - vielä oli betoni kostean nahkeaa kun nämä fotot otin.


Ensimmäinen väliseinäkin ilmestyi alakertaan kun kantava seinä laitettiin paikalleen yläkerran valua ennen. Se rajaa nyt ison olohuone-keittiön jo omaksi tilakseen. Väliaikaisten raksaportaiden takana häämöttää mun tuleva työhuoneeni. Sen lattialla on nyt styroksia, jätesäkki ja raksalämmitin, mutta minä näen jo sieluni silmin työpöydän paikan ja vanhalle puiselle pukukaapille sopivan sijainnin.


Olohuoneen pääty. Ollaan tosi tyytyväisiä että tehtiin olkkarista tällainen rauhaisa peränurkka josta ei ole läpikulkua mihinkään. Kuvan oikeassa alakulmassa näkyy lattiassa takan korvausilmaputki. Takkakin tulee siis vielä rajaamaan olkkaria omaksi sopukakseen.


Ja vielä keittiön pääty. Eteiseen vievä oviaukko on tuo iso tuossa kuvan vasemmassa reunassa. Lähellä nurkkaa oleva pienempi aukko vie sitten ruokakomeroon. En ole sinne vielä keksinyt timanttista hyllyratkaisua, mutta sen sijaan olen kyllä miettinyt mitä kuiva-aineita ja säilykkeitä hamstraan sitten kun hyllyt on.


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti