5.10.2018

Rakennuslupa!Rakennuslupa tuli ja saman tien päivät lähtivät lentämään eteenpäin. Olen täytellyt valtakirjoja, tarkastanut lvi-kuvia ja tuplatarkastanut sähkösuunnitelmia, miettinyt mitä tehdään ylijäämäbetonille. Vaikka olemmekin ostaneet valmistalopaketin ja perustukset, paalutukset ja maanrakennustyötkin kaikki talofirmalta, on silti paljon nippeliä jota täytyy pyöritellä itse. Asiat etenevät nyt todella vauhdilla ja ihan kohta isketään tontilla kuokka maahan. Talon palaset tömähtävät paikalle jo marraskuun puolivälissä ja sisäpintojen kimppuun pääsemme näillä näkymin ensi maaliskuun alussa. Hetkinen, sehän tarkoittaa että jos kaikki menee hyvin asutaan ensi kesänä jo uudessa kodissa!

Rakennuslupa. Meillä on rakennuslupa.

Nyt kun on kaik on virallista ja hyväksytty, uskaltanen näyttää täällä jo tarkemmin millainen talosta tulee sisältäkin. Siitä siis lisää pian.


2 kommenttia :

  1. Paljon onnea!! Mielenkiinnolla seuraan taloprojektianne. Toivottavasti vihreä talo näkyy kuitenkin jatkossakin blogissa. -Tiia

    VastaaPoista
  2. Onneksi rakennusluvan kanssa kävi kaikki hyvin ja saitte sen ilman turhia säätöjä. Mekin olemme juuri miettineet valmistalon ja arkkitehtitalon välillä ja olemme jo tiedustelleet kustannusarvioita myös muutamilta rakennusliikkeiltä. Toivottavasti nappaa jompikumpi ja päästään sopuun hinnoista ja aikatauluista. Pitääpä ruveta seuraamaan blogiasi uudempiin päin, että näkee miten projekti on sujunut!

    VastaaPoista