20.8.2018

Puuteria, puuteria


Se oli rakkautta ensi silmäyksellä, kun näin Teema-astioiden uuden värin Puuterin. Voiskohan joku sävy enää enempää mun mieleeni olla kuin tuollainen persikkainen hailukka vaaleanpunainen? Ensin ajattelin että hankin parit puuteriset kahvimukit, niin voin aamuisin hörppiä sumppini utuista nudea sävyä hypistellen. Mutta sitten osui paikallisessa Citymarketissa silmiini -30% plussatarjous kaikista Teema-astioista, mukaan lukien tuo vasta hyllyille ilmestynyt kaunis väri. Nappasin sitten alehurmiossa mukien lisäksi ostoskärryyn lautasiakin - niille taisi jäädä hintaa enää alle 9 euroa kappale.

Kauniisti se vain sopii noihin mun keräilemiini Arabian Valenciaan ja Paratiisiin. Vaikka ensin ehkä ajattelisi että Paratiisin keltainen väri ei istu puuteriin, mutta kyllä se vain istuu. Oikeastaan en löytänyt astiakaapista montaakaan asiaa joka ei puuterin kanssa rimmaisi. Päin vastoin se viritteli monet vanhat tutut kipot ja kupit taas kivan freesin näköisiksi.

Tuon värin ainoa huono puoli on se että kaikki ruoat eivät ole sen rinnalla edukseen. Eilisiltainen mannapuuro näytti IHANALTA, mutta tämän aamuinen munakas kyllä kalpeni. Semmosta se on värien vuorovaikutus.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti