4.6.2018

Kuvia kirppiskuormasta
Vihreän talon myyntipöytä/nurkkaus ensi lauantain Parolan aseman rompetorilla alkaa hahmottua! Olen vienyt pikkuhiljaa tavaraa asemalle mökiltä kaupunkiin paluureissuilla ja tässä muutama siskon ottama foto siitä mitä kaikkea on tulossa myyntiin. Vielä on viemättä läjä astioita, värillistä lasia jne., joten pöytä tulee vielä enemmän kukkuralleen. Mutta tuossa nyt esimakua.

On opetustauluja (40-60 eur), rottinkituoleja (10-15 eur), emalikippoja (1-5 eur), Pehtoori-pannuja (25-35 eur), silkkitäkkejä (10-20 eur), hyväkuntoisia Arabian kala-talouslevyjä (30-35 euroa), Ikean isoja peltilyhtyjä (5 eur/ kpl) ja paljon muuta pientä kodin tavaraa vanhoista puukehyksistä ja mukeista karkkiraitaisiin pussilakanoihin (1-10 eur). Niin ja läjä Marimekon kankaita 5 eur/m. Ja kohta katoankin vielä kellariin katsomaan jos löytyis vielä lisää myytävää.

Hintoja voi kysellä kommenttilaatikossa etukäteen, mutta varauksia en ota vastaan; nopein ostaja paikan päällä lauantaina saa omakseen. (Kuvien iso senkki ja pöytä sekä senkin päällä olevat peilit ovat aseman omia kalusteita, ne eivät ole myynnissä.)

Ja huomio: maksuna mun myyntipöydässäni käy vain käteinen tai Mobile Pay. (Mobile Pay on muuten huippunäpsä äppi puhelimeen jolla saa siirrettyä rahaa valonnopeasti, suosittelen! Ei maksa mittään ja sopii kaikkien pankkien asiakkaille.)

Nähdään Parolassa!

2 kommenttia :

  1. Jos nyt kävisi niin että kukaan ei ostaisi tuota hurmaavaa koboltinsinistä pehtooria, niin ostan sen mieluusti tapahtuman jälkeen! ��

    VastaaPoista
  2. Mukavia tavaroita, koitan päästä paikalle :)

    VastaaPoista