17.4.2018

Talon pintamateriaaleja


Talon alakerran pintamateriaalit pyörivät mun mielessäni ja hyppysissäni. Tämmöset värit ja kuosit ovat valittuna tällä hetkellä, viilattiin kokonaisuutta taannoin yhdessä huipun Suski Venton kanssa. Apuaivot kaikkien maailman vaihtoehtojen viidakossa olivatkin todella tarpeen. Kylppäriin luonnonvalkoisen ja puhtaanvalkoisen yhdistelmä, mattaa molemmat. Olkkari-keittiöön pehmeää lehtikuusta ja särmää mustaa. Eteisen lattiaan kylmää ruskeaa. Työhuoneen seiniin villisti kasvavaa lehvästöä. Tuo kombinaatio on minusta nyt tosi kiva, yhdistelmä loivia ja jyrkkiä kontrasteja, harmonista, jotakin jännääkin.

Oispa talo jo valmis että pääsis heti muuttamaan. Mutta ei auta, ensin on pakattava kamppeet ja suunnattava väliaikaiskotiin. Ja maltettava rakentaa se talo.

(Laatat ovat Pukkilan, parketti Timberwisen Lehtikuusi Arctic ja tapetti William Morrisin suunnittelema Willow Boughs.)

4 kommenttia :

 1. Näyttääpä hyvältä kokonaisuudelta, tapetti on ihana!

  VastaaPoista
 2. William Morrisin tapetit ovat ihastuttavia. Kamalasti malttia vaatiikin. Miksei voisi olla vain heti valmista ;)

  VastaaPoista
 3. Moi Annika!
  Ihanan harmooninen yhdistelmä värejä ja kuoseja, tykkään! Erityisesti tuo tapetti näyttää todella kauniilta!
  Pintamateriaalien valitseminen oli mielestäni melkeimpä parasta koko rakennusprojektissa. Talon rakennus oli muuten enemmän mieheni hommia, mutta maalit ja tapetit sain itse valita, ja nautin siitä todella paljon. Jossain vaiheessa on pistävä pintamateriaalit uusiksi, että pääsee taas valitsemaan.

  VastaaPoista
 4. Miten upeat valinnat, erityisesti mustan ja vaalean kontrasti! Meillä alkaa kohta pintamateriaalien laitto taloon, joitain sähköasennuksia odotetaan vielä valmistuvan. Itsekään ei malttais odottaa muuttoa, asutaan myös väliaikaisratkaisussa ja osa tavaroista on jo laatikoissa odottamassa.

  VastaaPoista