11.4.2018

Kaksi vinkkiä Hulluille päiville Vihreän talon tapaan


Laitetaanpas talohorinoiden lomaan nopsasti vinkki Stockmannin hulluille päiville jotka alkoivat tänään. Hoksasin nimittäin että sieltähän saa nyt paria juttua joita tämän blogin lukijat saattavat kaipailla. Näitä kahta on kommenttilaatikossa kyselty ja haikailtu.

Ensinnäkin tänään on tullut myyntiin Marimekon Tantsu-pussilakanasettejä vaaleanpunaisena. Väritys ei liene jetsulleen sama kuin noissa mun vuosikertalakanoissani, mutta läheltä liippaa ja nätiltä näyttää. Mun lakanoissa pohja on haalean vaaleanpunainen, olisikohan noissa stockalaisissa valkoinen. Mutta sieltä nyt nappaamaan jos vaaleanpunaiset Tantsut kiinnostavat.

Ja toinen vinkki on Arabian 24h Avec-lautaset sinisenä. Tämä väri on minusta tuosta Avec-sarjasta kaikkein kaunein ja ihanan japanilaishenkinen. Mutta juuri sinistäpä ei tietääkseni enää valmisteta, harmi kyllä. Paitsi että silloin tällöin Hulluille päiville tupsahtaa erä myyntiin! Tällä kertaa taitaa olla saatavana kaksi kokoa, leipälautanen ja iso ruokalautanen. Nämä ovat kaupan huomisesta torstaista alkaen. Taidan käydä hakemassa pari puuttuvaa leipälautasta omaankin kaappiin.


1 kommentti :