20.2.2018

Kirppislöytö --- Artek 112b -hyllyt


Nämä Artekin 112b -hyllyt olivat tosi sopuhintainen löytö eräältä Facebook-kirppikseltä. Sopivat mun suunnitelmiini tulevan työhuoneen kalustuksesta. Niin, alun harmistus siitä että meidän tulevasta talosta pitääkin tehdä vähän isompi kuin alunperin ajateltiin onkin vaihtunut iloon siitä että saan sen myötä ihan oikean työhuoneen! 

Artekin kamppeet ovat minusta kauneimmillaan vasta yli 20-vuotiaina, silloin niiden pinta on patinoitunut kauniisti ja vaalea koivu on muuttunut lämpimän hunajaiseksi. Loistavaa käytettynä ostettavaa siis, suorastaan kierrätyssisustajan klassikkokamaa. Ja tarjontaahan näistä käytettynä Suomenniemellä riittää. Katsastakaapa vaikka esimerkiksi Torin tämänhetkinen valikoima.
 
Joku voisi sanoa että aivan hullua ostaa tavaroita taloon jota ei vielä ole olemassakaan. Mutta minä sanon että aika monesti isojen hankkeiden ja muutosten äärellä tarttetaan jotakin pientä konkreettista merkkiä että homma oikeasti etenee - niin tunteen tasolla kuin käytännössäkin.

5 kommenttia :

SarP kirjoitti...

Sinulla on sama hakusana kuin minulla Torissa ;)

Anonyymi kirjoitti...

Mulla on kanssa noita hyllyjä ja ovat kyllä hemmetin hankalia kiinnittää. Kun ne lopulta saa seinälle niin ovat kauniita.

Kätevä vaimo kirjoitti...

Minusta on ihan ok ostaa asioita uuteen taloon. Se konkretisoi tulevaa muutosta. Ja erityisesti käytetyissä tuotteissa koskaan ei tiedä tuleeko samanlaista tilaisuutta kohdalleen uudelleen. Itse ostin keittiökalusteet (käytetyt) ennen talon hankintaan. Se oli jo aika hurjaa.

Anonyymi kirjoitti...

Mikä tuo kasvi ikkunalla on?

Annika kirjoitti...

Se on viikuna!