22.10.2017

Vihreä talo -tuoksukynttilöiden paluu

Parolan aseman Katja avaa taas pian aseman ja makasiinin ovet ja järjestää ihanat Joulumarkkinat marraskuun lopulla jo kolmatta kertaa. Markkinat ovat ihanan tunnelmalliset ja myyntipöydistä löytyy kaikkea joululahjoiksi passaavaa ja joulutunnelmiin virittävää. Jo pelkkä tapahtumapaikka on minusta ehdottomasti näkemisen arvoinen, vanhan asemarakennuksen odotushalli on tosi kaunis ja viereinen makasiinirakennuskin niin hieno. Minä olin ensimmäisellä markkinakerralla mukana pari vuotta takaperin, silloin mun pöydästäni löytyi noita kuvissa näkyviä itse valettuja tuoksukynttilöitä. Nyt nuo kynttilät tekevät paluun ja Vihreä talo lähtee taas Parolan asemalle markkinahumuun. Täällä juuri odottelen että sopiva soijavaha saapuu maahan ja mun minipieni kynttilätehtaani voi taas käynnistyä.

Tänä vuonna Vihreän talon myyntipöydästä tulee löytymään tuoksukynttilöiden lisäksi myös kaikenlaista vihreää. Aion ryhtyä yhden päivän ajaksi pienen kukka- ja kynttiläpuodin pitäjäksi! Myyntiin tulee ainakin mun itse tekemiä kransseja, tuohon tyyliin kuin tuossa kuvassa yllä. Ja viherkasveja, ehkä myös kukkakimppuja. Katsotaan mitä kaikkea vielä keksitään.

Tervetuloa siis ostoksille ja moikkaamaan Parolan asemalle lauantaina 25.11. klo 11-16. Kannattaa muuten ottaa tapahtuman Facebook-sivu seurantaan, siellä paljastuu pikkuhiljaa keitä muita myyjiä markkinoille on tulossa ja mitä kaikkea ihanaa on myynnissä. 


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti