24.4.2017

Sattuma sisustaa


Joskus nää sisustusratkaisut todella syntyy sattumalta. Siivotessa siirrettiin mökin alakerran makkarissa sänky keskelle huonetta että saatiin sen alta huoneen nurkasta kaikki pölyt pois. No kah, kun sänky tönötti siinä kaiken keskellä ikkunan eessä, todettiin että sehän ei ole tossa nyt lainkaan hassumpi. Ja pikkumussukan pinnasänkykin mahtuu mukavasti seinän viereen niin että sieltä käsin voi tuijotella sinistä kiurutapettia. Laitetaas tän huoneen järjestys vaihteeksi näin ja nukutaan täällä yläkerran sijaan. Vaihtelu se vain virkistää!

Ensin ajattelin että sänky tolviisiin ikkunan alla on ihan pöllö idea. Mutta ei se olekaan, päinvastoin siinä on nyt ihana loikoilla ja lueskella päiväsaikaan. Päädyn vierestä mahtuu vielä avaamaan akkunaluukunkin, jos tulee sitten kesäyönä nukkuessa kuuma. Sänkyyn pedattiin jo reilusti vuosikymmenen vanhat Marimekon punapinkit Tantsu-lakanat. Noihin se ei vain ole kyllästyminen iskenyt, ovat kauniit aina vaan.

Tuonne pinnasänkyyn kurkataan tarkemmin pian myös.3 kommenttia :

 1. HerrrrRkullinen väriyhdistelmä, joihinkin kuoseihin ei vaan kyllästy! 😊

  VastaaPoista
 2. Helou, ihana makuuhuone ja meillä on etsinnässä samankaltainen sänky mitä teillä on. Mistä olette löytäneet tuon sängynrungon? Aurinkoista maanantaita! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helou helou! Sänky on Ikean Lillesand. Uutena ei taida enää olla saatavilla, mutta käytettynä näemmä löytyy: https://m.tori.fi/li?he=0&ca=18&sp=0&fmy=0&q=Lillesand&cg=0&w=3

   Poista