6.2.2017

Kirppislöytö --- Artek syöttötuoli 616


Kaupunkikodissa on pyöritelty huonekaluja vähän uuteen järjestykseen. Ja onpa kannettu olkkariin ruokapöydän ääreen viimeisin nettikirppislöytökin, kokokoivuinen Ben af Schultenin suunnittelema Artekin syöttötuoli 616. Se sopii mainiosti tähän muutenkin Artek-pitoiseen himaan. Metsästelin tuollaista syöttötuolia haukkana netissä pari kuukautta - tuntuvat olevan haluttua tavaraa ja menevän salamannopeasti kaupaksi.

Viimetalvisessa remontissa tehdyt värivalinnat tekevät aina vaan tyytyväiseksi. Seinien lämmin harmaa (G487) saa kolhiintuneet secondhand kalusteet näyttämään raikkailta ja lipeöity lautalattia viileällä sävyllään tekee niihin sopivasti lämpöä. Enpä kauheasti mittään muuttaisi jos nyt aloittaisin rempan alusta.

2 kommenttia :

  1. Tuo vanha syöttötuoli on niin kaunis!
    Hyvä löytö:)

    VastaaPoista
  2. Hienon löydön olet tehnyt. Mulla vanhimman tytön poikakaverin äiti oli saanut Artekin ruokapöydän työpaikasta, kun olivat meinanneet hävittää pöydän. Kuuleman viininpunainen kansi ja pöytä tosi hyvässä kunnossa. Apua...kuinkahan paljon näitä Artekin huonekaluja on mennyt kaatopaikalle, kun ihmiset ei ymmärrä näitten arvoa? Ite pelastin eniseltä työpaikalta Artekin baarituolit, olivat menossa silloin roskiin..maksoin niistä 50 euroa/kappale kun kerroin että mitä ne on.

    VastaaPoista