18.12.2016

Joulu kaupungissa


Tämä joulu vietetään kaupunkikodissa. Kynttilät sytytellään ikkunalaudalle, huopapallot ripustetaan kuuseen, kinkku sujautetaan uuniin. Käydään ystävien kanssa saunomassa ja istutaan yhteiseen illallispöytään. Kävellään merenrannassa ja toivotaan edes hiukan lunta. Ihmetellään kaupungin monia jouluvaloja.


Kovin kummoisia koristelumanööverejä ei tehdä, mutta muutama jouluisa väri lisätään sinne tänne. Vihreä väri tuli tupaan kun kuusi kannettiin tänään sisään. Hiukan punaista on huopaisissa koristepalleroissa. Juhlavaa valkoista kaakeliuunin reunalla palavassa pukkikynttilässä.

StyleRoomissa on käynnissä juurikin sesonkiin sopiva kisa: Jouluhaaste joka kutsuu kuvaamaan kodin jouluasun värejä. Kun kotona on joulufiilinki niin napsaiseppa pari kuvaa ja osallistu omalla albumilla, aikaa on 28.12. asti. Jollekin se ainoa oikea joulu on punainen, jollekin runsaan monivärinen, jollekin pelkistetyn harmoninen - kukin ehdottomasti omalla tyylillään! Minä selailin jo osallistuneiden albumeita ja fiilistelin viikonlopulla siintävää aattoa.


2 kommenttia :