3.7.2016

Saunalle terassi - osa 1

Mustan saunan edustalle on mietitty monena kesänä jotakin uudistusta. Rytönen sorakenttä on mietintöjen aikana alkanut kasvaa saunakukkaa ja valikoitunut murkkujen vaellusreitiksi. Paikalle on suunniteltu kiveystä tai puuterassia, sorakentän hiekka on kulkeutunut kengissä saunan rappusille tuumauksia pasteeratessa. Mutta nyt tartutaan vihdoin hommaan ja rakennetaan puinen patio. Näissä kuvissa lähtötilanne. Näkösuojaksi rakennettu seinäke saa lähtöpassit ja sitä vasten kiipeilevä tuoksuköynnöskuusama jonkun uuden sijoituspaikan. Aloitetaan kaivamalla ylös suurimmat kivet ja siirtämällä muutama kasvi. Ans kattoo mitä tulee.
8 kommenttia :

Laura [ Sateenkaaria ja serpentiiniä ] kirjoitti...

Jes! Mielenkiinnolla odotan mitä tulee, kun nää on itselle nyt niin ajankohtaisia juttuja. Sun postaus tuli sopivasti ulos, kun keräsin omaan tekstiini inspislinkkejä.

Tsemppiä muutospuuhiin <3

Annika kirjoitti...

No sama, Tynelän pihapuuhia seurataan kans silmä kovana. :D Tsemppiä sinnekin!

Sanna kirjoitti...

Kiva projekti! Meilläkin on suunnitelmissa mustan ulkomökin edustalle terassi, enkä meinaa saada päätettyä että tuleeko isompi puinen, vaiko kiveys ja vain puinen askelma. Jään siis mielenkiinnolla seuraamaan minkälainen terassi teille tulee :-)

Vintageinteriorxx kirjoitti...

Kuulostaa hyvältä, me kanssa juuri rakensimme terassin/pation pihasaunamme edustalle. Paransi kyllä saunan käyttömukavuutta huomattavasti.

Vilja @ muotoseikka\ kirjoitti...

Tosi kiva nähdä, mitä keksitte. Kesä on juuri tällaisten puuhasteluiden aikaa.

Annika kirjoitti...

Projekteissa onkin puolet hauskuudesta minust juuri tuossa suunnittelussa ja pähkäilyssä :)

Annika kirjoitti...

Käyttömukavuus onkin juuri kiikarissa :) Teidän saunan edusta on tosi tosi hieno!

Annika kirjoitti...

Juu kyllä pitää kesäprojektia olla! :D Muutaman päivän jaksamme olla jouten aurinkotuolissa, sitten pitää jo jotakin hommaa täällä keksiä.