3.7.2016

Saunalle terassi - osa 1

Mustan saunan edustalle on mietitty monena kesänä jotakin uudistusta. Rytönen sorakenttä on mietintöjen aikana alkanut kasvaa saunakukkaa ja valikoitunut murkkujen vaellusreitiksi. Paikalle on suunniteltu kiveystä tai puuterassia, sorakentän hiekka on kulkeutunut kengissä saunan rappusille tuumauksia pasteeratessa. Mutta nyt tartutaan vihdoin hommaan ja rakennetaan puinen patio. Näissä kuvissa lähtötilanne. Näkösuojaksi rakennettu seinäke saa lähtöpassit ja sitä vasten kiipeilevä tuoksuköynnöskuusama jonkun uuden sijoituspaikan. Aloitetaan kaivamalla ylös suurimmat kivet ja siirtämällä muutama kasvi. Ans kattoo mitä tulee.
8 kommenttia :

 1. Jes! Mielenkiinnolla odotan mitä tulee, kun nää on itselle nyt niin ajankohtaisia juttuja. Sun postaus tuli sopivasti ulos, kun keräsin omaan tekstiini inspislinkkejä.

  Tsemppiä muutospuuhiin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sama, Tynelän pihapuuhia seurataan kans silmä kovana. :D Tsemppiä sinnekin!

   Poista
 2. Kiva projekti! Meilläkin on suunnitelmissa mustan ulkomökin edustalle terassi, enkä meinaa saada päätettyä että tuleeko isompi puinen, vaiko kiveys ja vain puinen askelma. Jään siis mielenkiinnolla seuraamaan minkälainen terassi teille tulee :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Projekteissa onkin puolet hauskuudesta minust juuri tuossa suunnittelussa ja pähkäilyssä :)

   Poista
 3. Kuulostaa hyvältä, me kanssa juuri rakensimme terassin/pation pihasaunamme edustalle. Paransi kyllä saunan käyttömukavuutta huomattavasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käyttömukavuus onkin juuri kiikarissa :) Teidän saunan edusta on tosi tosi hieno!

   Poista
 4. Tosi kiva nähdä, mitä keksitte. Kesä on juuri tällaisten puuhasteluiden aikaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu kyllä pitää kesäprojektia olla! :D Muutaman päivän jaksamme olla jouten aurinkotuolissa, sitten pitää jo jotakin hommaa täällä keksiä.

   Poista