16.2.2016

Kaupunkikodin remonttipäivitys, osa 5. 


 
Kaupunkikodin remonttipäivitykset laahaavat vähän jäljessä koska - niin, kaikki aika on mennyt remontin pusertamiseen. Mutta nyt takaisin blogisorvin ääreen hetkeksi ja rempparaportointi jatkukoon! Seinien ja kattojen pohjatyöt ovat vieneet yllättävän paljon aikaa. Sen lisäksi että päätettiin tehdä katot huolellisesti ja hyvin, todettiin että melkein kaikki seinätkin olisi syytä ylitasoittaa jotta tulee tosi hyvä lopputulos. Ylemmissä kuvissa tasoitus on tekeillä. Pintojen hiomisesta irtosi tosi paljon pölyä, sitä imuroitiin vähän väliä. Keittiön seinissä oli kaakelien irroittamisen jälkeen aikamoisia monttuja, niitä on alettu myös tasoitella. Samoin makkarin lattiassa olevaa vanhaa hellan paikkaa. Tätä kaikkea piti vielä kiiruhtaa että saataisiin seinät pohjamaalattua ja katot ja kaikki muukin mallilleen ennenkuin sovittu lattioiden hionta alkaisi. Tässä kohtaa meinasi jo ressiäkin pukata.

Kun katot alkoivat saada valkoista maalipintaa, tuli ekaa kertaa sellainen tunne että kyllä tää tästä vielä joskus valmistuu.

2 kommenttia :

  1. Loistavan näköistä ja huolella tehtyä työtä!

    VastaaPoista
  2. Olettepa olleet tehokkaita, tosi paljon olette saaneet aikaan. Niinhän se aina on, että kun ensimmäisen pysyvä pinta saadaan tehtyä niin alkaa tuntumaan postiivisemmalta. Purkaminen, hiominen, paklaaminen yms. ovat niin tylsiä vaiheita.

    VastaaPoista