31.1.2016

Kaupunkikodin remonttipäivitys, osa 2.
Purkutyöt uudella kodilla etenevät hyvää tahtia. Vanha keittiö odottaa jo uutta omistajaansa purettuna olohuoneessa. Sähkömies ja putkimies vierailivat kyökissä mukavan lyhyellä varoitusajalla ja kaappeja päästiinkin irrottamaan tosi sukkelasti. Tapetinpoistourakka on loppusuoralla, viimeisiä hitusia hinkutetaan. Jalkalistatkin alkavat olla joka paikasta irti. Yleensä olen aika huono kuvaamaan tämmösiä tekovaiheita - kun tehdään niin tehdään eikä värkätä kameran kanssa. Mutta olen nyt yrittänyt muistaa ottaa kännykkäräpsyjä että remontin vaiheita jää tänne blogiinkin muistiin.

Makuuhuoneessa on toinen, käytöstä poistettu sisäänkäynti asuntoon. Irrotimme väliaikaisesti sen edessä olevat kipsilevyt, jotta makkarin lattian purku onnistuu. Levyjen takaa löytyi vuosien varrella tiputettua pizzapostia, niiden jakaja on sinnikkäästi ujuttanut mainoksia luukusta joka on ollut teipattuna umpeen. Sieltä EI löytynyt juuri minkäänlaista äänieristettä, sitä pitää lisätä ennen kuin levyt palautetaan paikalleen. Sitten alkoi muovimattojen ja kovalevyn poisto. Niiden alta löytyy juuri sitä mitä toivoimme - alkuperäistä lautalattiaa. Koko asunnon lattioiden hionta ja käsittely jätetään ammattimiehen huoleksi, työ alkanee näillä näkymin reilun parin viikon päästä. Sitä ennen edistetään omin käsin kattoa ja seiniä. Ja nyt sitä hommaa jatkamaan! Tähän mennessä kaikki on edennyt ilman sen kummempia yllätyksiä ja takapakkeja. Koputan puuta ja toivon että sujuu jatkossakin.


11 kommenttia :

 1. Tsemppiä hommin. Seuraan mielenkiinnolla :)

  VastaaPoista
 2. Hurraa lautalattialle! Tuosta keittiöstä tulee niin hieno, näen sen jo silmissäni, kun olen vaklannut suunnitelmiasi Pinterestissä. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saas nähdä näkeekö meidän silmät samanlaisen keittiön :) Mulla on ollut kolmenlaista tyyliä pyörityksessä ja jahkailua on ilmassa. Kun saiskin suoraan jonkun niistä Pinterest-keittiöistä eikä tarttis ite mitään tehä eikä päättää! :D :D :D

   Poista
 3. Tää on mielenkiintoisin "nettiremppa" miesmuistiin! Hieman jo kivoja ja silmälle mieluisia staileja seuranneena, on kiva katsoa, mitä saatte aikaan täällä kaupunkikodissa. Jatka vain räpsyjä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "kivoja ja silmälle mieluisia stailejaSI"

   Poista
  2. Hei kivaa jos tykkäät Nipsu! Jatketaan räpsimistä :)

   Poista
 4. Niin makee remppa, että!!! Kuinka se uni ollenkaan tulee, kun pää pöhisee koko ajan uusia ihania suunnitelmia:))) No, työn raskaan raatamat saavat kyllä unesta kiinni, olen sen kokenut itsekin. Mukavia hetkiä edelleen teille ja todellakin muistahan räpsiä näitä kuvia, niitä teidän on itsekin mukava katsella aikojen päästä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Villis! Välillä käy kyllä pää ylikierroksilla kun tuntuu että on niin paljon kaikenlaisia vaihtoehtoja miten hommaa toteuttaa. Mutta on kyllä uni viimeaikoina silti maittanut :D

   Poista
 5. Kuinka mukavaa remppakuulumisia onkaan seurata, kun itsellä ei ole mitään isompaa projektia työnalla :) Työniloa ja puhtia remonttihommiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tsempistä, Kotona Käpylässä! Mä tykkään kans seurata muiden remontteja, se on aina ihan parasta Kylli-Täti -matskua :D

   Poista