8.11.2015

Kotiutunut kaupunkiin
Muuton jälkeen jaksaa pitää asuntoa puts plank ja järjestyksessä kokemukseni mukaan maksimissaan noin kaksi kuukautta. Sen jälkeen alkavat lehtipinot kertyä, johdot luikerrella lattioilla ja vaatteet jäädä tuolien karmeille roikkumaan. Hyvä niin - siinä vaiheessa koti viimeistään muuttuu kotoisaksi. Kotoisaksi tämän kaupunkiasunnon on tehnyt myös se että täällä on visiteerannut paljon ystäviä. Yksi toi ihanan, itse sitomansa kukkasommitelman tuparilahjaksi. Niin, sitähän voi tehdä niinkin nerokkaasti että käy hakemassa kukkakaupasta yksittäisiä kukkia ja laatii niistä kimpun itse.

Kaupungissa asuminen on ollut kyllä ihanaa. Tiedä sitten onko vielä joku city-kuherruskuukausi meneillään, mutta nyt tuntuu siltä että ihan heti ei pois muuteta. Ajatukset ovat näillä seuduilla jopa niin tiiviisti että ollaan alettu katsella syrjäsilmällä myytäviä asuntojakin. Jos vaikka löytyisi jotakin remontoitavaa... Saahan näitä suunnitella. Sillä aikaa asutaan tässä huikeaikkunaisessa vuokra-asunnossa.


3 kommenttia :

  1. Tämä lautanen näyttää ihan 24h Avec -sarjan lautaselta mustana. On matalana ja syvänä lautasena. http://www.quriosa.fi/sisustustuotteita/lautanen-rice-musta-valkoinen.html

    VastaaPoista
  2. Hei, haluaisin myös muuttaa tuollaiseen asuntoon, saako olla utelias mistä sen vuokrasit ja missäpäin se sijaitsee ? annetuomila@hotmail.com jos haluat vastata yv :-)

    VastaaPoista