8.7.2015

Arvonta --- Kettukarkki SHOPKaupallinen yhteistyö: Kettukarkki SHOP


Arvontoja on mukava järjestää ja erityisen mukava sellainen on järkätä yhteistyössä kaverini Mairen pienen puodin kanssa. Kettukarkki-blogin Maire hurahti monikäyttöisiin hamam-pyyhkeisiin ja päätti perustaa niiden ympärille nettikaupan. Pienen Kettukarkki SHOPin valikoimissa on huippujen pyyhkeiden lisäksi muutakin eettisesti ja luonnollisista raaka-aineista valmistettua kodin käyttötavaraa; puuharjoja, nestesaippuoita, keittiötekstiilejä ja siivousaineita. Kaikki luontoystävällisiä ja kierrätettäviä - ja kauniita.

Näissä kuvissa esiintyy Mairen puodin hamam-pyyhe Ranta tummanharmaana. Pienessä koossa se passaa käsipyyhkeeksi, keittiöpyyhkeeksi, leivinliinaksi tai vaikka saunan lauteille. Iso pyyhe toimii hyvin tietenkin pieneen tilaan pakattavana, nopeasti kuivuvana pyyhkeenä, mutta myös vaikka pöytäliinana, retkivilttinä tai huivina - käyttötarkoituksia voi keksiä vaikka kuinka paljon. On muuten mainio lahjaksi annettavakin, tai vaikka mökkivieminen.

Ja nyt siihen arvontaan: voittaja saa valita itselleen kaksi isoa hamam-pyyhettä ja yhden nestesaippuan Kettukarkki SHOPin valikoimista.

Osallistu arvontaan jättämällä tähän postaukseen 19.7. mennessä kommentti jossa kerrot mitkä pyyhkeet ja minkä saippuan valkkaisit jos voittaisit. Pyyhevaihtoehdot näet tuolla, ihanat nestesaippuat tuolla. Valkkaaminen ei olekaan ehkä ihan helppo homma, valikoimaa nimittäin piisaa.

Jätä halutessasi kommentin mukana sähköpostiosoitteesi, se nopeuttaa voittajan tavoittamista arvonnan päätyttyä. Jos kommentoit anonyyminä, keksithän itsellesi nimimerkin jotta erotut muista nimettömistä. Ja sitten vain onnea arvontaan ja pyyhe- ja saippuavalikoimien ääreen tuumimaan!

EDIT: Arvonta on päättynyt, kiitos kaikille osallistuneille!


274 kommenttia :

 1. Ompas mukava kilpailu! Itse valitsisin Hamamin pyyhkeistä Ranta-nimiset pyyhkeet vaaleanpunaisena ja turkoosina. Saippuoista itseäni kiinnostaa valikoimasta eniten L.A Bruket nestesaippua, villiruusu :)
  -Mailou

  VastaaPoista
 2. Kiva arvonta! Suosikkini ovat Hamam towel Raita ja värinä sinisenmusta ja saippuaksi Mayn nestesaippua minttu&kookos.

  VastaaPoista
 3. Naava musta pyyhkeet ja La Bruket nestesaippuaa vanilja.
  Riitta.m.lehtonen@luukku.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana arvonta! Pyyhkeet on kaikki tosi kauniita, mutta eniten silmää tällä hetkellä miellyttää nuo Ranta-pyyhkeet molempina harmaina. Saippuoista on vaikea valita, tuoksuvaohtoehdot kuulostaa toinen toistaan herkullisemmilta, mutta ottaisin varmaankin kurkku-mintun. Peukut pystyyn!

   Poista
 4. Nouta Hamam-pyyhkeitä ei koskaan voi olla liikaa! Ihania, kertakaikkiaan. Itselleni valitsisin vaaleanharmaat pyyhkeet ja Mayn minttu-kookos -nestesaippuan.

  VastaaPoista
 5. Tummanharmaat Ranta-pyyhkeet olisivat ihanat. Tykkään vaniljan tuoksusta, joten nestesaippuaksi varma valinta olisi La Bruketin vanilja :)
  laura.charlottta (at) gmail.com

  VastaaPoista
 6. Noi pyyhkeet on aivan ihania! Hamam pyyhe, ranta tummanharmaana on suosikki, ja saippuoista terrible twins, puhdas pyykki :) - AnuEe
  (anu_eskola@suomi24.fi)

  VastaaPoista
 7. Ihana arvonta! Mukana! Pyyhkeiksi valitsisin mallin Ranta mustana ja saippuaksi L:A Bruketin sitruunaruohon.

  Jenny

  VastaaPoista
 8. Mukana! Vaaleanharmaa tai pinkki Ranta, Terrible Twins appelsiini & jasmiini :-) T. LK

  VastaaPoista
 9. Ihana arvonta - vaaleanharmaat Ranta-pyyhkeet ja Tumma vanija -nestesaippua ... ;o)

  VastaaPoista
 10. Harmaat arthut Dent pyyhkeet ja villiruusun tuoksuinen saippua <3

  -Maikki

  VastaaPoista
 11. Juuri mietin, että tilaanko - nyt kun on saunaremppa päällä - minua kiehtoo tuo pinkki ranta sekä Tumma vanilja-nestesaippua :)

  VastaaPoista
 12. Kiva arvonta! Valintani osuu: Hamanin Ranta musta ja LA Bruketin Villiruusu. Tosin kuten sanoit, valinta oli vaikea ;)

  elsass@luukku.com

  VastaaPoista
 13. Oivoi!Hamam-pyyhkeistä Arthur Dent harmaa sekä saippuioista Terrible twins nestesaippua, puhdas pyykki. :)

  Salla (salla.maria.karjalainen(a)gmail.com)

  VastaaPoista
 14. Olen jo kurkkinutkin Kettukarkin kauppaan ja sieltä himoitsisin mustia Hamam- puuhkeitä sekä minttu- kookos- nestesaippuaa. Olisipa kiva voittaa!!
  merja.hamalainen@pp2.inet.fi

  VastaaPoista
 15. Aivan ihana arvonta. Osallistun ehdottomasti. Naava punainen on pyyhevalinta ja saippuavalinta granaattiomena valinta. Ketunkololla@gmail.com. Tosin mahdollisen voiton osuttua blogin kautta ja uusimman postituksen alla tavoittanee parhaiten :)

  VastaaPoista
 16. Laventelisaippua ja tumman harmaa pyyhe!
  taru.karaksela@gmail.com

  VastaaPoista
 17. Ihana arvonta, mutta vaikea valita ihanuuksien joukosta.
  Haman-pyyhe Arthur Dent harmaa ja nestesaippua Tumma vanilija.
  tiina.salin@hotmail.com

  VastaaPoista
 18. pyyhkeistä eniten miellyttää kuopion ukki ja naava, harmaana. vaikka kaikki on kyllä kauniita. la brucketin villiruusu-saippua vaikuttaa ihanalta.

  hih ja onpas kiva kauppa toi!

  ullakoilla at gmail piste com

  VastaaPoista
 19. Ihania!! Pyyhkeistä mun kotiin toivottaisin tervetulleeksi Naavan mustana ja harmaana, saippuoista taas kiinnostaisi L:A Bruketin kurkku/minttu! :) jlehmuskoski@gmail.com

  VastaaPoista
 20. Että mä pitäisin noista! Valitsisin vaaleanharmaat Hanam pyyhkeet ja Vanilja -nestesaippuan.

  VastaaPoista
 21. Retkeilyyn täydellisesti sopisivat tietty Ranta tummanharmaa ja vaaleanharmaa. Ja kurkkuminttu-saippua kuulostaa ihanan raikkaalta!

  VastaaPoista
 22. Jestas miten kauniita ! Nää ois meille Tyynelään aivan täydelliset. Kelpaisi isännän kanssa jäähdytellä saunan jälkeen pihamaalla. Saippuaksi valitsisin laventelin sen huumaavan tuoksun vuoksi.

  VastaaPoista
 23. Ihana kesäarvonta, kiitos siitä! Pyyhkeistä vaaleanpunainen ja tummanharmaa Ranta, saippuoista L:A Bruketin kurkku/minttu.

  VastaaPoista
 24. Ihanan kesäinen arvonta! Pyyhkeistä valitsisin korallinvärisen huvilakujan ja nestesaippuoista huumaavan tuoksuisen L:A Bruket kurkku-mintun! T. Karin / karinhakula@gmail.com

  VastaaPoista
 25. Ihania kaikki, mutta valitsisin ranta musta ja tumma vanilja. Aivan upeita, helppoja käyttää. Sähköpostini on heinilariitta@gmail.com.

  VastaaPoista
 26. Oh näitä olenkin äitin kanssa ihastellut!
  Valitsisin Naava vaaleanharmaat hamam pyyhkeet ja L:A Bruketin Tumman Vaniljan!
  -Tuuli

  VastaaPoista
 27. Ihana arvonta! Olen haaveillut pyyhkeistä jo jonkin tovin. (Siis hamam-pyyhkeistä, kyllä kotona muutamia tavis-pyyhkeitä on, ei hätää!) Valitsisin pyyhkeistä Ranta-version tummanharmaana. Ja kyllä tuo puhtaan pyykin tuoksu Terrible twinsiltä houkuttelee. Nina (nina_lahtinen@hotmail.com)

  VastaaPoista
 28. Valinta on vaikea,mutta nopeat fiilispohjaiset aseet käyttöön; Naava pyyhkeet mustana ja pesut ennen kuivausta La Bruketin kurkku/minttu-saippualla. hm.kuokka@gmail.com

  VastaaPoista
 29. Musta naava pyyhe ja terrible twinsin puhdas pyykki. Nimimerkki Saaren akka.

  VastaaPoista
 30. Ihana arvonta,ihanat voitot!! Valitsin Arthur Dent pyyhkeen punaisena ja Salvia/Rosmariini/Laventeli-saippuan..
  -Satu

  VastaaPoista
 31. Täydellinen arvonta. pyyhe olisi Ranta tummanharmaa ja Arthur Dent vaal. pun ja saippua villiruusu Mulla on superhuono arpaonni mut yritän silti ;)

  VastaaPoista
 32. Aivan ihanaa että näitä saa myös Suomesta. Valitsin pyyhkeeksi Hamam-pyyhe, Arthur Dent punainen ja saippuaksi Terrible twins nestesaippua, jasmiini & appelsiini 300 ml. Oijoi kun nämä saisi, saunominen olisi täydellisen ihanaa ♥

  VastaaPoista
 33. Minä valitsisin kuopion ukin harmaana ja arthur dentin vaaleanpunaisena :) Saippuan valinta oli melkeinpä vaikeampaa, mutta päädyin L:A Bruketin kurkku/minttu - nestesaippuaan :) tanjamorte(a)gmail.com

  VastaaPoista
 34. Valitsen kauniit harmaat Arthur Dent pyyhkeet ja Villiruusu saippuan.Tiita

  VastaaPoista
 35. onpa kiva arvonta. valitsisin arthur dent vaaleanpunaiset pyyhkeet ja mayn minttu-kookoksen

  VastaaPoista
 36. Vaaleanpunainen Hanam pyyhe ja minttu-kookos nestesaippua :) annukka14@hotmail.com

  VastaaPoista
 37. Mustat Hamam ranta-pyyhkeet ja Terrible twins laventeli -nestesaippua. Laventelin tuoksuun hurahtaneena :) hansku.tastula@gmail.com

  VastaaPoista
 38. Joku pyyhkeistä vaaleanpunaisen sävyissä, en kyllä osaisi päättää niiden välillä... ja saippuoista ehdottomasti sitruunaruoho. Voi kun voittaisin!

  VastaaPoista
 39. Hamam-pyyhe, Arthur Dent harmaa + Mayn nestesaippua, minttu-kookos 500 ml. <3
  Tee-se-itse-sisustusideat@hotmail.fi

  VastaaPoista
 40. Ai että, pakko kerrankin osallistua. Pyyhkeistä Arthur Dent sammaleenvihreä ja Ranta vaaleanharmaa ja saippuaksi L:A Bruket Salvia/Rosmariini/Laventeli. Mutta oikeasti haluan kaikki kaikki!

  VastaaPoista
 41. Ihana arvonta! Pyyhkeistä Kuopion ukki (harmaa) olisi ensimmäinen valinta ja saippuoista valitsisin La Bruketin kurkku/minttu nestesaippuan :)

  VastaaPoista
 42. Minä valitsisin mustat ranta-pyyhkeet ja L:A Bruketin villiruusu saippuan, joku muukin oli valinnut samat, mutta kun ne olisi niiiiin ihanat ;)
  cassenberg@hotmail.com

  VastaaPoista
 43. Valitsisin Ranta-pyyhkeet mustana ja turkoosina ja minttu-kookos nestesaippuan =) piia-sa miukumauku hotmail.com

  VastaaPoista
 44. Kiva arvonta! Minun valinnat ovat L:A Bruket Tumma Vanilja nestesaippua ja pyyhkeistä Naava musta :)
  ameliarose211@gmail.com

  VastaaPoista
 45. Kiva arvonta! Minun valinnat ovat L:A Bruket Tumma Vanilja nestesaippua ja pyyhkeistä Naava musta :)
  ameliarose211@gmail.com

  VastaaPoista
 46. Voi miten ihana arvonta! Pitkän ja vaikean pohdinnan jälkeen valitsisin itselleni Arthur Dent -pyyhkeen harmaana ja vaaleanpunaisena. Saippua olisi ehdottomasti Mayn minttu-kookos. Aivan ihania tuotteita, tahtoisin itselleni ne kaikki! : ))
  sanna.komsi@gmail.com

  VastaaPoista
 47. Sammalenvihreä Arthur Dent sekä salvia-saippua kiinnostavat. Näillä mukaan! Mukava arvonta!

  VastaaPoista
 48. Oi! Minun valintani olisi harmaat Ranta-pyyhkeet ja Terrible Twins tyrni js koivu.

  -P (blues.drive.monster(a)hotmail.com)

  VastaaPoista
 49. Valitsisin pyyhkeen Naava musta ja saippuan Terrible twins puhdas pyykki;)

  VastaaPoista
 50. L:A Bruketin Tumma vanilja ja harmaa Arthur Dent tuntuvat kovin oikealta yhdistelmältä.
  Ihan muuten mielettömiä saippuatuoksuja! Millaista voikaan olla pullotettu lumi...

  VastaaPoista
 51. ihana arvonta
  Arthur Dent sammaleenvihreä ja harmaa pyyhe ja lumi nestesaippua

  VastaaPoista
 52. Arthur Dent harmaa, Ranta tummanharmaa ja Terrible twins tyrni@koivu. Piri

  VastaaPoista
 53. Valitsisin Hamam-pyyhe, Ranta vaaleanharmaa ja mayn minttu-kookos saippuan :)
  moonangel_(att)hotmail.com

  VastaaPoista
 54. Pyyhe raita, vaalean punainen ja saippua Terrible Twins, puhdas pyykki. Voi kun onnistaisi!

  VastaaPoista
 55. Kiva arvonta! Arthur Dent sammaleenvihreä ja saippuoista villiruusu kiinnostaa :) Hyvää kesää! Annura

  VastaaPoista
 56. Sammalenvihreät arthur dentit ja L:A Bruket Sitruunaruoho saiputi olis täydelliset! :)

  VastaaPoista
 57. Pyyhkeistä Huvilakuja ja saippua villiruusu. Ihanan kesäisiä.
  (varisxi(at)gmail.com) t.Vasi

  VastaaPoista
 58. Hmm, pyyhkeistä Ranta tummanharmaana ois varmaankin lempparein ja saippuasta Kesä. :)
  lainenelly AT gmail PISTE com

  VastaaPoista
 59. Pyyhkeistä ranta mustana ja saippua sitruunaruoho.
  T. MiiaM

  VastaaPoista
 60. Tummanharmaat Ranta-pyyhkeet ja L:A Bruketin Villiruusu-nestesaippua olisivat ihanat! <3

  VastaaPoista
 61. Salvia/Rosmariini/Laventeli -nestesaippua kuulostaa suorastaan herkulliselta! Käsipyyhkeistä "Ranta tummanharmaa" miellyttää eniten silmää.

  VastaaPoista
 62. Jos sattuis lykästämään tässä ihanassa arvonnassa niin mie valitsisin tummanharmaat Ranta-pyyhkeet ja sitruunaruoho-saippuan :)
  kayperemmalle(at)gmail.com

  VastaaPoista
 63. Kaikki ihania! Saunareissulle palkkaisin mukaan Naavat mustina (harmaat taitavat olla loppu) ja saippuaksi salvian, rosmariinin ja laventelin tuoksua.

  VastaaPoista
 64. Pyyhkeistä Raita sinisenmusta ja L:A Bruket sitruunaruoho -nestesaippua, riittastiina@gmail.com

  VastaaPoista
 65. Hamam-pyyhe Ranta ja musta sekä Mayn nestesaippu minttu-kookos :) timanttiablogi@gmail.com

  VastaaPoista
 66. Pyyhkeistä naavat ja saippuoista L:A Bruketin sitruunaruoho.
  johannaliina(at)gmail.com

  VastaaPoista
 67. Jo onni on myötä, on mulla pian vaalean- ja tummanharmaa Ranta-pyyhe. Nestesaippuoista valkkaisin L:A Bruketin villiruusun!

  melkeinkuinuusi (at) gmail.com

  VastaaPoista
 68. Ihana arvonta ja vaikea valinta! Ottaisin arthur dent-pyyhkeet harmaana ja vaaleanpunaisena ja sitruunaruohosaippuan.

  VastaaPoista
 69. Niin mukana arvonnassa!
  Musta Naava-pyyhe ja saippu L:A Bruket kurkku/minttu :)
  lystikaskoti@gmail.com

  VastaaPoista
 70. Pyyhkeistä naava mustana tai vaal.harmaana <3, saippuaksi mukaan L:A Bruketin salvia/rosmariini/laventeli :)
  r.kokko@gmail.com

  VastaaPoista
 71. Oi, mikä ihana arvonta! Ja oi, miten vaikea valinta! Pitkällisen harkinnan jälkeen valitsisin todennäköisesti vaaleanpunaisen ja harmaan Arthur Dentin ja saippuaksi salvia/rosmariini/laventelin. <3

  VastaaPoista
 72. Kesää! Isot ohuet tuulessa kuivuvat pyyhkeet ovat ihan parasta kesässä! Jos Onni tai Kettukarkki potkaisisi, niin valitsisin Ranta vaalean ja -tummanharmaan pyyhkeet ja Terrible twinsin granaattiomenasaippuan.
  minnaahokas(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 73. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 74. Olin ihan unohtanut ihanan Kettukarkki Shopin! Tuli hyvään saumaan tämä muistutus, olen nimittäin pian muuttamassa uuteen kotiin.

  Valkkaisin harmaat Arthur Dent -pyyhkeet (tai jos ne ovat lopullisesti poistuneet valikoimasta, mustat Ranta-pyyhkeet) ja Mayn minttu-kookossaippuan.

  Oho, sähköposti unohtui! : laura.k.jaakkola@gmail.com

  VastaaPoista
 75. ottaisin Ranta mustat pyyhkeet ja sitruunaruohosaippuaa ;)

  VastaaPoista
 76. Ranta -pyyhkeet mustana ovat suosikkini. Terrible Twinsin Lumi-saippua kuulostaa houkuttelevalta. Valitsisin nämä.
  tiinamaija.hiltunen@gmail.com

  VastaaPoista
 77. Waude miten monikäyttöisiä nämä pyyhkeet ovat. Tummanharmaat rantapyyhkeet olisi ihanat. Saippuan tuoksuissa niin monta lempparia, mutta ainakin vaniljan tuosu ihana. :) ane.virtanen@gmail.com

  VastaaPoista
 78. Naava musta pyyhkeissä ja villiruusu saippuassa! Ihania!! sallamari.haukkala@seinajokinen.com

  VastaaPoista
 79. TuulaK: Ranta pyyhkeistä tumman harmaa ja turkoosi on upeita. Saippuoista Sitruunaruoho kuulostaa freesiltä.

  VastaaPoista
 80. Naava punainen oli mieleeni. Saippuassa tuo Terrible twins kesä.
  sirpa_salo@surffi.net

  VastaaPoista
 81. Kiva arvonta! Suosikkini ovat Hamam towel Raita ja värinä sinisenmusta ja saippuaksi Mayn nestesaippua minttu&kookos

  VastaaPoista
 82. Ihana arvonta! Jos arpaonni suosisi, valitsisin Hamam Ranta-pyyhkeet mustana ja Mayn minttu-kookos-saippuan. jolielaide00@gmail.com

  VastaaPoista
 83. Ranta pyyhkeet vaaleanpunaisena ja turkoosina sekä sitruunaruoho saippua. Hienoja tuotteita kaupassa!

  VastaaPoista
 84. Mun on niin pitänyt tällaset pyyhkeet jo ostaa vaan jostain syystä jäänyt... Valitsisin Naava -pyyhkeet mustana ja harmaana sekä saippuaksi villiruusun.
  -Ilmeini

  VastaaPoista
 85. Voi kun arpaonni suosisi - olen haaveillut hamam-pyyhkeestä rantaviltiksi. Pellava-fanina valitsisin Naava-pyyhkeen vaaleanharmaana sekä Huvilakujan korallina. Saippuoista "epäperinteiseltä" kuulostava La Bruketin korianteri-mustapippuri. :)

  suvinmail@gmail.com tavoittaa.

  VastaaPoista
 86. Ihana arvonta! Valitsisin pyyhkeiksi Naavat mustanan ja saippuaksi Terrible Twins lumen.

  VastaaPoista
 87. Naava vaaleanharmaat pyyhkeet ihastuttivat, saippuassa granaattiomena voisi olla kiva!

  VastaaPoista
 88. Olisipa ihan kääriytyä Punainen ranta pyyhkeeseen Mayn minttu-kookos pesun jälkeen.

  VastaaPoista
 89. Oi. Ottaisin Ranta-pyyhkeen mustana ja tummanharmaana sekä kurkku-minttusaippuan!

  VastaaPoista
 90. Vaikea valinta,mutta haluaisin pyyhkeet Arthur Dent harmaana. Ja saippuan L:A Bruket nestesaippua. Sofia
  chipmunk@hotmail.fi

  VastaaPoista
 91. Pyyhkeeksi valitsisin Hamam Ranta vaaleanharmaa ja saippuaksi Terrible Twins granaattiomenan tuoksuisena. Kunpa kerrankin arpaonni suosisi!

  VastaaPoista
 92. riikka12349.7.2015 17.13

  Ihana arvonta! Pyyhkeistä lempparini olisi ehkä tummanharmaa Ranta ja saippuoista L:A Bruket, villiruusu :)

  riikka.holttinen@gmail.com

  VastaaPoista
 93. Toivoisin Ranta turkoosi ja Huvilakuja koralli.Saippua jasmiini&appelsiini. Anne
  annelaukkanen09@hotmail.com

  VastaaPoista
 94. mukana ihanassa arvonnassa! toivoisin vaaleanharmaata ranta pyyhettä ja villiruusu saippuaa!
  arja.katariina@hotmail.com

  VastaaPoista
 95. pyyhkeistä vaaleanharmaa hamam Ranta pyyhe ja saippuoista villiruusu olisivat mieleiset!mukana ollaan!
  Jutska
  pilkku10@hotmail.fi

  VastaaPoista
 96. Voi olipas ihania! Hamam pyyhe Ranta mustana ja villiruusu saippua. Voi että!
  Helma
  hemakinen@hotmail.com

  VastaaPoista
 97. Ihana arvonta, osallistun! Minun valintani olisi:
  Hamam-pyyhe, Ranta tummanharmaa & Ranta musta
  Terrible twins nestesaippua, kesä

  VastaaPoista
 98. Oih, nää kyllä kelpais! Jos tärppää niin Ranta mustana sekä Salvia-rosmariini-laventeli.

  VastaaPoista
 99. Aah =) ehkä jopa lämmittäisin meidän vähän kehnon saunan, jos voittaisin.. Hamam-pyyhe naava musta ja nestesaippua sitruunaruoho.

  Reija
  reijale(at)gmail.com

  VastaaPoista
 100. Pyyhkeet: Ranta turkoosi ja vaaleanpunainen. Saippua: Terrible Twins granaattiomena. Oli kyllä vaikea valita kaikista ihanuuksista!
  metsarusakko@gmail.com

  VastaaPoista
 101. Ottaisin kyllä pyyhkeet Anthur Dent Harmaat ja saippuan L:A Bruket Sitruunaruoho.:)

  ElinaH
  elinah-90@hotmail.com

  VastaaPoista
 102. Hamam-pyyhe ranta tummanharmaa ja L:A Bruket salvia rosmariini laventeli saippua :)

  VastaaPoista
 103. Valitsen pyyhkeistä naava, vaaleanharmaa ja saippuoista villiruusu.
  karhuoja@gmail.com

  VastaaPoista
 104. kultakala2780@gmail.com9.7.2015 19.53

  Raita vaaleanpunainen ja Naava musta sekä Mayn herkulliselle kuulostava minttu-kookos-saippua :)

  VastaaPoista
 105. Minulle kelpaisi mieluusti Arthur Dent vihreä ja vaaleanpunainen hamampyyhe sekä L:A Bruket sitruunaruohosaippua.

  tessi11@hotmail.fi

  VastaaPoista
 106. Ihania tuotteita, mukana arvonnassa! Ranta-pyyhkeet tumman ja vaalean harmaina ovat eniten mieleeni ja Mayn kookos-minttusaippua kuulostaa mielenkiintoiselta.
  -Malla

  VastaaPoista
 107. Mahtava arvonta! Valkkaisin pyyhkeiksi Huvilakujan korallin sävyisenä ja Ranta-pyyhkeen harmaana. Jälkimmäinen on niin kaunis, että se roikkuisi varmaankin aina kaulassa..

  Nestesaippuoista eniten kiinnostaisi uusi tuttavuus Terrible twins ja kesäntuoksuinen saippua.

  VastaaPoista
 108. Ihania nuo pyyhkeet! Valitsisin Arthur Dent vaaleanpunaisen ja Kuopion ukki harmaan. Saippuoista haluaisin kokeilla Terrible twins puhdas pyykki.
  - Miia, milkamalla(at)yahoo.com

  VastaaPoista
 109. Toivoisin Hamam Ranta pyyhkeet vaaleanharmaina ja Terrible twinsin 5 nestesaippua puhtaan pyykin tuoksuisena :) - idahhh@outlook.com

  VastaaPoista
 110. Ranta-pyyhkeet t.harmaana ja saippuana sitruunaruoho.

  VastaaPoista
 111. valitsisin pyyhkeiksi Arthur dent harmaa.
  saippua tumma vanilja.
  kikke at live.fi

  VastaaPoista
 112. Super ihana arvonta! Ottaisin pyyhkeiksi tuon naavan, vaalean harmaana sekä punaisena. Saippuaksi tumman vaniljan :)

  VastaaPoista
 113. Pyyhkäistä musta Naava ja L:A bruketin villiruusu saippua!

  VastaaPoista
 114. Pyyhkeistä Ranta tumman- ja vaaleanharmaana, saippuoista L:A Bruketin salvia/rosmariini/laventeli
  -Kipsuli-
  fredriikka1@luukku.com

  VastaaPoista
 115. Pyyhkeistä valikoisin turkoosit ja saippuasta Terrible Twinsin granaattiomenan

  VastaaPoista
 116. ihanat tuotteet!
  L:A sitruunaruoho ja Naava vaalean harmaat pyyhkeet.
  Sittuli

  VastaaPoista
 117. Pyyhkeeksi Arthur Dent harmaa. Saippuaksi salviarosmariinilaventeli. Kiitos:)

  VastaaPoista
 118. Pyyhkeistä Arthur Dent vaaleanpunaiset ja saippuasta Terrible twins puhdas pyykki.
  - Airiina T.

  VastaaPoista
 119. Pyyhkeistä valitsisin Ranta tumman -ja vaaleanharmaana ja saippuoista L:A Bruketin Villiruusun. T. Mari
  mari.latva@luukku.com

  VastaaPoista
 120. Valitsisin vaaleanharmaat Ranta-pyyhkeet ja saippuan, jonka tuoksuna on puhdas pyykki.

  VastaaPoista
 121. Oikein mukava arvonta, kiitos siitä.
  Jos voitto minulle kolahtaisi olisi pyyhevalinta Ranta tummanharmaat ja saippuavalintani salvia/rosmariini/laventeli
  syvalta.sanna@gmail.com

  VastaaPoista
 122. Onpa kiva arvonta! Mä valkkaisin ehdottomasti harmaat Arthur Dentit ja L:A Bruketin sitruunaruohon tuoksuisen saippuan. Jään toivomaan onnenpotkua :) Kiitos kivasta blogista ja hyvää kesää!
  laura@liski.fi

  VastaaPoista
 123. Helppo valita!
  Valitsen mieliväriäni olevat urkoosit Ranta-pyyhkeet ja lempituoksuni yhdistävän May-Minttu-kookossaippuan.
  ilonalouhimo@luukku.com

  VastaaPoista
 124. Pyyhkeet:Naava, musta
  Saippua: kurkku/minttu


  vaatehuttuja(@)gmail.com

  VastaaPoista
 125. Ihania tuotteita, en ole aiemmin Kettukarkki Shopin sivuilla käynytkään! Pyyhkeistä valitsisin harmaan Arthur Dentin ja vaaleanpunaisen Ranta-pyyhkeen - jotain rauhallista ja jotain pirteämpää - nestesaippuoista taas Terrible Twinsin tyrni-koivusaippua kuulostaa herkullisen tuoksuiselta. erilainenvapaus at gmail piste com

  VastaaPoista
 126. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 127. Pyyhkeistä ottaisin nuo hempeän vaaleanpunaiset Arthur Dent -pyyhkeet, saippuoista valkkaisin tumman vaniljan!

  piia.poylio@windowslive.com

  VastaaPoista
 128. No voi vitsi mikä kilpailu! Pakko osallistua ja peukut pystyssä täällä, että arpaonni suosii :-)

  Pyyhkeistä valitsisin ehdottomasti Kuopion ukin, harmaana. Mikä nimi tuotteella ja todella kaunis väri!

  Saippuaksi valikoisin puhtaan pyykin- tuoksuisen. Mikäs sen parempi tuoksu minunkaltaiselle pyykkäysintoilijalle. :-)

  Kiitos skabasta!

  mia.hamalainen2@gmail.com

  VastaaPoista
 129. Hamam towel Raita, sinisenmusta on aika ihana ja saippua sitten tuo minttu-kookos.

  VastaaPoista
 130. Ihana arvonta! Pyyhkeistä valitsisin Ranta vaaleanharmaan tai tummanharmaan, saippuoista l:a bruketin sitruunaruohon.
  hannetoivola (at) gmail.com

  VastaaPoista
 131. Hei!!

  Kertakaikkiaan aivan ihania tuotteita. Ottaisin mieluusti vaikka kaikki!! Mutta valitaan nyt kuitenkin pyyhkeeksi Arthur Dent harmaa ja vaaleanpunainen, saippuaksi Mayn nestesaippua minttu-kookos.

  Terveisin Anne
  anne_ukkola@hotmail.com

  VastaaPoista
 132. Ranta musta ja L.A Bruket Villiruusu (ihana purkki!) Ai että, olen katsellut varsinkin noita pyyhkeitä ja nyt kun on edessä muutto uuteen kotiin, nuo sopisivat sinne täydellisesti.

  Heidi
  hele_-@hotmail.com

  VastaaPoista
 133. Kerrassaan kauniit kuvat! Mukana arvonnassa, Ranta-pyyhe vaaleanharmaa ja la Bruketin sitruunaruoho saippuasta. S-posti mymmeli799@hotmail.com

  VastaaPoista
 134. Olenkin tuollaisia hamam- pyyhkeitä katsellut "sillä silmällä", kumpa tuuri potkaisisi nyt :). Hamam- pyyhkeistä raita sinisen- musta miellytti näin äkkiseltään ja terrible twinsin nestesaippua lumi kuulostaa niin ihanalta, että sellanen kiitos ;)

  VastaaPoista
 135. Lempparini ovat harmaa Arthur Dent pyyhe ja jasmiini & appelsiini käsisaippua.

  VastaaPoista
 136. Ihana arvonta! Jos onni suosii, ottaisin Bruketin villiruusu saippuan ja Hamam towel Raita -pyyhkeet sinisenmustana. Ne olisivat aika hienot!

  VastaaPoista
 137. Just tällaisia pyyhkeitä haluan! Naava musta -pyyhkeet ja L:a Bruketin sitruunaruoho on mun valinta.

  VastaaPoista
 138. Vaikea valinta! Naava vaaeanharmaa ja Lumi-saippua. ullay@hotmail.com

  VastaaPoista
 139. Haaveissa juuri tuollaiset pyyhkeet! Ottaisin tummanharmaana Ranta - pyyhkeet ja L:A Bruketin Villiruusu- saippuan.

  VastaaPoista
 140. Ääh mun kommentti tais kadota. Noi pyyhkeet on nikn ihania. Kotiuttaisin tumman harmaan ranta pyyhkeen ja harmaan kuopion ukin . Saippuoista olis ihanaa kokeilla tummaa vanilijaa.

  mimosa.mammikoura@gmail.com

  VastaaPoista
 141. Ohh! Miten nuista nyt valitsee? Saippuoista ehkä Mayn minttu-kookoksen, ja pyyhkeistä vaaleanharmaat rantapyyhkeet.

  Olen uusi vihreän talon lukija, aivan ihana talo! Ei yhtään helpota tätä kesätalo kuumetta! Kiitos siitä ;)

  Sateisesta Oulusta, Jenni
  jennikell@gmail.com

  VastaaPoista
 142. Ihana arvonta! Ottaisin pyyhkeistä Naava-mallista sekä mustan että punaisen version, saippuoista L:A Bruketin Villiruusun.
  turunen192(a)hotmail.com

  VastaaPoista
 143. No olipas siinä tekemistä! Mutta sain valittua; pyyhkeistä tummanharmaa Ranta ja saippuoista Mayn minttu-kookos :)
  helunanhelmet@gmail.com

  VastaaPoista
 144. Hamam-pyyhe Turkoosi tai raita sinisenmusta valloittivat-hankintalistalla ovat olleet jo kesän ajan, saippua tuoksuna miellyttäisi laventeli, HeidiS, heidinluukku@netti.fi

  VastaaPoista
 145. Hamam- pyyhe on ehdottomasti Kuopion ukki, nimi on niin hauska :)
  Saippua voisi näin kesällä olla L:A Bruketin Villiruusu

  VastaaPoista
 146. Hamam-pyyhe Kuopion ukki, harmaa ja tumma vanilja. Ihana arvonta :)
  s.kansakoski(at)luukku.com

  VastaaPoista
 147. Mukaan kivaan arvontaan! Pyyhkeistä valitisin Hamam-pyyhe, Huvilakuja koralli ja Hamam-pyyhe Kuopion ukki, harmaa (jos sitä tulee vielä saataville). Nestesaippuoista suosikkini on Terrible twins nestesaippua, puhdas pyykki =).
  siinatar@gmail.com

  VastaaPoista
 148. Mukaan kivaan arvontaan! Pyyhkeistä valitisin Hamam-pyyhe, Huvilakuja koralli ja Hamam-pyyhe Kuopion ukki, harmaa (jos sitä tulee vielä saataville). Nestesaippuoista suosikkini on Terrible twins nestesaippua, puhdas pyykki =).
  siinatar@gmail.com

  VastaaPoista
 149. Mulle mustaa rantaa ja laventelisaippua. Vaihtoehtoisesti voit itse päättää pyyhkeen, jonka tunnelma kuvais parhaiten "Kesää, jolloin tuulessa satoi timantteja." Ja Kettumaire sais valkata saippuan, jossa tuoksuu parhaiten asfaltin paras kaveri.

  VastaaPoista
 150. Ihana arvonta! Mulle Hamam Naava pyyhkeet mustana ja tumma vanilja nestesaippua :)

  mari.h_84@netti.fi

  VastaaPoista
 151. Haluaisin harmaan ja sinisävyisen pyyhkeen ja villiruusu-saippuaa. Vihreäsävyisen tilasin talvella. Ihana!

  veronica.laitinen@pp.inet.fi

  VastaaPoista
 152. <3 Punaiset Arthur Dentit ja korianteri/mustapippuri.

  VastaaPoista
 153. Ui! Ihania juttuja koko kauppa täynnä! Mun mukaani lähtisi Ranta-pyyhkeet, väriltään turkoosi ja tummanharmaa. Saippuan tuoksusta mieleisin olisi varmaan tuo Maun minttu-kookos :)

  VastaaPoista
 154. Arthur dent harmaana, Terrible twins nestesaippua jasmiini/appelsiini.

  VastaaPoista
 155. Valinnan vaikeutta, mutta Naava musta ja La Bruket villiruusu. uotilasari08@gmail.com

  VastaaPoista
 156. Oi, että kyllä on vaikea valita, mutta Ranta mustana ja La Bruket villiruusu.

  VastaaPoista
 157. Ai että, hamam-pyyhkeet ovat ihan parhaita. Pyyhkeiksi valitsisin Kuopion ukki -pyyhkeet harmaina ja saippuaksi L:A Bruketin Tumman vaniljan. Nuo pyyhkeet olisin heti jo tilannutkin, mutta ovat harmillisesti loppu. Toivottavasti niitä tulee lisää. :)

  VastaaPoista
 158. Pyyhkeistä valitsisin harmaan Ranta -pyyhkeen tai harmaan Kuopion Ukin! Saippuioista L:A Bruketin villiruusun!

  -Hippu

  VastaaPoista
 159. Pyyhkeistä valitsisin punaiset naavat ja saippuaksi L:A Bruketin Salvia/Rosmariini/Laventelin.

  VastaaPoista
 160. Oi, ihana arvonta! Minä valkkaisin nämä mustat ranta-pyyhkeet http://www.kettukarkkishop.fi/epages/kettukarkkishop.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/2014102206/Products/2003 sekä L:A Bruketin Tumma vanilja -nestesaippuan http://www.kettukarkkishop.fi/epages/kettukarkkishop.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/2014102206/Products/2003 :)

  VastaaPoista
 161. Iihania tuotteita! Pyyhkeistä valitsisin mustan Ranta-pyyhkeen ja saippuoista L:A Bruketin villiruusun =)

  -maikku (maikku.s@hotmail.com)

  VastaaPoista
 162. Kokeillaanpa kommentointia läppäriltä, pädiltä ei onnistunut. Jos voitan, valitsen Arthur Dent punaisen, Ranta mustan ja villiruususaippuan. T. AnneA

  VastaaPoista
 163. Oijoioi, kyllä kelpais. Pyyhkeiksi ottaisin harmaat Kuopion ukit ja saippuaksi tumman vaniljan. -Taikkis

  VastaaPoista
 164. Kyllä kelpais kylpeä, kun saunakassista löytyisivät harmaat Arthur Dentit ja LA Bruketin villinkuuloinen korianteri-mustapippuri!

  VastaaPoista
 165. Hurmaavia! Pyyhkeiksi valitsisin punaiset Naavat ja kaveriksi salvia/rosmariina/laventeli saippuan.
  T: Riinu

  VastaaPoista
 166. Ranta-pyyhkeet vaalean- ja tummanharmaana ja terrible twinsin granaattiomenasaippua :)

  VastaaPoista
 167. Mahtava arvonta! Punainen ja musta Naava puhuttelevat, saippuoista tumma vanilja.

  VastaaPoista
 168. Kaunein hamam-pyyhkeistä on vaaleanharmaa ja saippuoista parhaalta kuulostaa Mayn minttu-kookos saippua. Olisipa kiva päästä kokeilemaan!

  VastaaPoista
 169. Pyyhkeistä valinta olisi vaikea punaisen Naavan ja sammaleenvihreän Arthur Dentin välillä. Saippuoista ehdottomasti Terrible Twinsin granaattiomena.

  VastaaPoista
 170. Terrible twins nestesaippua, puhdas pyykki ja Hamam-pyyhe, Naava musta
  no-joo@elisanet.fi

  VastaaPoista
 171. Voi kun minä voittasin!!! Pyysin jo synttärilahjaksi pyyhettä, mutta sitten kirpparilla käveli vastaan maailman kaunein metallinaulakko... Ottaisin pyyhkeistä ehdottomasti mustan Ranta-pyyhkeen (en kyllä tarkistanut, onko niitä vielä saatavilla) ja punasen Arthur Dentin. Saippuoista Terrible Twinsin granaattiomenan.

  VastaaPoista
 172. Oi ja voi, onnettaren soisi hymyilevän! :) Valitsisin (pitkän pohdinnan jälkeen) Rannan vaaleanharmaana ja mustana. Saippuoista valkkaisin Terrible Twinsin Granaattiomenan.

  VastaaPoista
 173. Onpa ihania! Valitsisin pyyhkeistä Arthur Dent vaaleanpunaisen, ja Ranta Vaaleanharmaan. Saippuaksi valitsisin Terrible Twinsin Laventelin.

  VastaaPoista
 174. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 175. Ihan selvä arthur dent punainen ja sitruuna ruoho saippua,namm!!!

  VastaaPoista
 176. Hamam-pyyhe, Naava vaaleanharmaa, Hamam-pyyhe, Naava punainen ja tumma vanilja saippuan. Aivan ihania tuotteita. ♥

  VastaaPoista
 177. Hamam-pyyhe, ranta, vaaleanharmaa ja terrible twins granaattiomena saippua :) Aivan mahtava arvonta!
  minea.mariella@gmail.com

  VastaaPoista
 178. Hamam-pyyhe Ranta musta, Terrible twins saippua puhdas pyykki. Olisi ihana voittaa nuo :)
  satu.mustonen(at)telemail.fi

  VastaaPoista
 179. Ihania! Valitsisin Arthur dent punainen ja harmaa sekä tumma vanilja-saippuan.
  fanni.mikkonen@gmail.com
  -Fanni

  VastaaPoista
 180. Ihania tuotteita... Nestesaippuaksi valitsisin kurkku-eucalyptus ja Ranta pyyhkeeksi tummanharmaan! Hyvää kesää! -janica

  VastaaPoista
 181. Kivoja tuotteita tuolla shopissa :)
  Pyyhkeistä valintani olisi Naava musta ja nestesaippuoista Terrible Twins granaattiomena :)
  netteri@gmail.com

  VastaaPoista
 182. Aivan ihania tuotteita!

  Pyyhkeistä valitsisin Naava mustan ja saippuoista Terrible Twinsin puhdas pyykki :)

  enmasai@utu.fi

  VastaaPoista
 183. Kiva arvonta ja ihana on Mairen puoti! :) Pyyhkeistä valitsisin Kuopion ukki harmaana ja saippuoista LA Bruket tumma vanilja.

  Kaisu

  VastaaPoista
 184. Oi nämä on ihania! Valitsisin vaaleanpunaisen ja turkoosin Ranta-pyyhkeen. Nestesaippuaksi kokeilisin Terrible twins nestesaippua, jasmiini & appelsiini.

  VastaaPoista
 185. Riikkiskis11.7.2015 9.17

  Onpa ihania! Omat valintani: Hamam-pyyhe Kuopion ukki (harmaa) ja Terrible Twins Jasmiini & appelsiini -nestesaippua. Ihanaa kesän jatkoa sinne!

  VastaaPoista
 186. Ihania pyyhkeitä!
  Valitsisin Hamam Ranta musta ja LA Bruketin minttukurkku saippuan.

  VastaaPoista
 187. Hei!
  Ihania! Valitsisin mustan Naavan ja tumman vanilja-saippuan. Olisipa hienoa voittaa!
  anrikau@gmail.com

  VastaaPoista
 188. Hamam pyyhe Arthur Dent sammaleenvihreänä :) Saippuoista Terrible Twinsin tyrni ja koivu :)

  sumala94@hotmail.com

  VastaaPoista
 189. La bruket tumma vanilja ois saippuoista minun valinta ja pyyhkeistä harmaa Kuopion ukki. Ihana arvonta!

  VastaaPoista
 190. Valitsisin pyyhkeistä Naava mustan ja LA Bruket Meirami/Eucalyptus nestesaippuan.-Elsa

  elssaliisa@gmail.com

  VastaaPoista
 191. Hamam Ranta pyyhkeet vaaleanharmaina ja Terrible wins granaattiomena kuulostaa herkulliselta saippualta :) Oli kyllä vaikea valinta!

  VastaaPoista
 192. oi oi oi, naava vaaleanharmaa ja la bruket sitruunaruoho vaikuttaa vastustamattomalta....ihana kesäarvonta:)

  sartzu ät kymp.net

  VastaaPoista
 193. Tummanharmaat hamam-pyyhkeet ja la bruketin sitruunasaippua sais lähteä mun kanssa mökille nyt justiinsa puusaunan, kylmän kuplajuoman ja kesäillan kupeeseen, yes :)

  VastaaPoista
 194. Arthur Dent harmaa ja sitruunasaippua ovat lempparini :)
  mmyheartishere@gmail.com

  VastaaPoista
 195. Pyyhkeistä harmaa ja saippuoista villiruusu olisi mieleen...
  erja.makila@pp.inet.fi

  VastaaPoista
 196. Näillä toiveilla osallistun arvontaan: Pyyhkäistä musta naava ja saippuoista koivu&tyrni. T. Leenak

  VastaaPoista
 197. Terrible Twins nestesaippua jasmiini/appelsiini ja pyyhe Arthur dent harmaana. Kiitos =)
  anuli@netti.fi

  VastaaPoista
 198. Loistava arvonta! Mikäli arpa suosisi, valitsisin pyyhkeistä harmaan Kuopion Ukin ja tummanharmaan Rannan. Nestesaippua ihanuus olisi Tyrni&Koivu.
  -Minttu-

  VastaaPoista
 199. Kiva arvonta! Jos arpaonni suosisi, saippuoista valitsisin Terrible twinsin laventelin ja pyyhkeistä Arthur Dentin punaiset. - Kaisa / Kaisa.vilhunen@welho.com

  VastaaPoista