10.6.2015

Esteri Tomulan Karpalo
Ystävä teki muuttoa ulkomaille ja antoi tavarakuormastaan mulle soman pienen muuttoapupalkkion, Esteri Tomulan Arabialle kuvioiman Karpalo-seinälautasen. Naulasin sen mökillä yläkerran makkarin vaihtuvan yöpöytäasetelman osaksi. Ja sehän stemmaa siihen niinkuin aina olisi tuossa naulassa roikkunut. Tuo lautanen kuuluu Botanica -seinälautassarjaan jossa taitaa olla peräti reilut 50 osaa. Kaikki ovat kyllä jollakin tavalla hienoja. Nyt tuo Karpalo valikoitui mulle sattumalta, mutta mietin että sen olisin ehkä saattanut muutenkin valkata jos olisi ollut koko repertoaari saatavilla. Muista suosikkeja sarjasta on vinkeästi sommiteltu Kielo ja Mustikan väreistäkin tykkään. Ketunleipäkin on herkkis ja nätti.

This cute little decorative plate with a cranberry motif is by Esteri Tomula for Arabia. It´s part of a series of plates called "Botanica" depicting flowers and berries.
6 kommenttia :

 1. Noista pikkutauluista tulee aina lapsuus mieleen, meillä on vanhempieni kotona noita seinillä ja niihin liittyy paljon muistoja :).

  <3 Hannele
  http://www.rakkaudellahannele.fi

  VastaaPoista
 2. Eikä, nyt mä haluan saada kuumeisesti Kulleron! :D

  VastaaPoista
 3. Teillä on kyllä niin kaunista ja tuo taulu on upea <3

  VastaaPoista
 4. Jotenkin näitä(kin) on alkanut katsella uusin silmin ... ! Kaunis on.

  VastaaPoista
 5. Mie sain äidiltäni muutama viikko sitten mustaherukan. Se on niin ihana ja nyt tahtoo lisää!

  VastaaPoista