18.1.2015

Saunasuosikit: saunatyyny


Kun saunaan tarvitaan tyyny niin mitä seuraavaksi, saunapeitto ja saunapatjako? Näin kyseli mökkivieras hymyssä suin. Tuo Lapuan kankureiden tyyny on kyllä ehkä tämän talven paras ostos markettireissulta. Lauteilla makoilu on entistäkin mukavampaa kun takaraivo ei kopsahda kovaan puuhun. Tyynyn kuosi on minusta tosi kaunis ja sopii meidän mustanpuhuvaan löylyhuoneeseen hienosti. Siitä tulee mieleen saunan huopakatto tai viereisen kuusen kävyn pinta.

Täytynee hankkia toinenkin tyyny, tästä on ollut saunoessa jo vähän taistelua. Ehkä seuraavan kerran ruokakaupassa nappaan sellaisen ostoskärryyn.

A pillow for sauna by Lapuan kankurit.

10 kommenttia :

 1. No jopas onkin tyyllikäs. Meillä tulossa saunaremppa ensi kesänä - tuonhan voisi jo ostaa jos vastaan tulee. SAunasta kun tulee aika musta;)

  VastaaPoista
 2. Kaunis on kyllä. Sopisi meidänkin saunaan hienosti!

  VastaaPoista
 3. Saunatyyny on poikaa! Itse en pystyisi saunomaan enää ollenkaan ilman niitä... Olen ollut onnekas kun löysin kaksi vastaavansävyistä uutta Kankureiden saunatyynyä kirppikseltä muutaman euron hintaan!

  VastaaPoista
 4. Hauska ajatus nämä saunasuosikki-postaukset (samoin kaikki kirppislöytöjutut :) )

  VastaaPoista
 5. Kiitos vinkistä! Meidän saunasta varmasti löytyy kohta tuollainen:)

  VastaaPoista
 6. Olen jo pitkään seuraillut, että Lapuan Kankureilla näyttäisi olevan tosi hyvä meininki, hienoja suunnittelijoita ja aikaa kestäviä kuoseja, himoitsen villahuopaa, mutta en tietenkään ole osannut päättää millainen se voisi olla.

  VastaaPoista
 7. Meillä piti ostaa toinen saunatyyny. Kissat ovat nimittäin omineet sen ensimmäisen:)

  VastaaPoista
 8. Kiitos vinkistä, 10 kappaletta kotiutui meille eilen! Tyylikkäitä liinoja.

  VastaaPoista