27.12.2014

Yöpöytäasetelma (ja yksi asia pukin paketista)





Miten se pukki aina tietääkin mistä kamalasti tykkään? Tänä jouluna tiesi tuoda osasen tuota sinikuvioista Arabian Valencia-sarjaa jota pikkuhiljaa keräilen. Paketista kuoriutui järtsyn hieno hedelmäkulho, joka on nyt yöpöydällä ihailtavana. Yöpöydällä on muutama muukin lempiasia; kirppikseltä löytyneet lamppu ja hymytyttöpatsas, Tallinnasta ostettu sitruunaruohon tuoksuinen tuoksukynttilä, Kerttu Nurmisen Nuutajärvelle suunnittelema kaunis lasinen Karkkipurkki ja Gunvor Olin-Grönqvistin keraaminen valkosipuli. Ja sitten on tietenkin kaiken ylle hiljalleen laskeutunutta pölyä, jota en ole saanut aikaiseksi pyyhkiä pois.

A still life on my bedside table. Pretty things from fleamarkets, Arabia Finland and Nuutajärvi. And one christams gift; the blue patterned vintage porcelain bowl is Valencia by Ulla Procope for Arabia.


10 kommenttia :

SarP kirjoitti...

Ja nuo peilit. Levollisen kaunista.

Sanna- Snow white dreams kirjoitti...

Kaunista! :)

Hurmioitunut kirjoitti...

Todella upea tuo Valencia-kulho! Meni kyllä ihan oikeaan osoitteeseen: rakastavaan kotiin. :) Itsekin keräsin oman blogin puolelle juuri käytettyjen lahjojen listaa, joita itse paketoin joulupaperiin.

Villis kirjoitti...

Silmäni ovat jääneet kiinni tähän kuvaan ihanista aarteistasi, nammm! Olen aiemminkin ihmetellyt kiikarisilmiäsi, kuinka voitkin löytää näitä tosi aarteita!? Niin ja pukilla taitaa olla kiikarisilmät kotiisi, koska näki että juuri tuo Valencia kolahtaa ja kovaa! Mukavaa loppuvuotta, niin ja olen iloinen, että seuraat instaani, arvostan sisustussilmääsi kovasti! (MUMMIS_HOUSE)

mustakissa kirjoitti...

Hieno lahja! Mukavaa loppu vuotta!

Oona Julia kirjoitti...

On kyllä kaunis kulho!

tiinuliinu kirjoitti...

Tiina/Bridgehill
ihana lipasto ja levollinen tunnelma : )

Hyvää uutta vuotta!

Anu kirjoitti...

Kaunista! Mistä olet sängyn hankkinut?

Annika kirjoitti...

-anu-, sänky on käytettynä ostettu vanha Ikealainen. Niitä on taas uutenakin kaupan, nimellä Svelvik.

Annika kirjoitti...

Kiitos Villis, kommentistasi tuli tosi hyvä mieli :) Ja sun insta-tilisi on i-ha-naa seurattavaa.