3.12.2014

Arvonta - Heikki Orvolan Miranda


Laitetaanpa aiempien vintage-lahjaideapostausten kunniaksi käyntiin teemaan passaava arvonta. Nyt arvotaan tähän postaukseen kommentin jättäneiden kesken tämä ihana Heikki Orvolan suunnittelema kirkas Miranda-lasikulho. Tarjoilukulhon korkeus on 20cm, halkaisija 18 cm ja se on uudenveroisessa kunnossa - aevan virheetön. Siihen voi laittaa tarjolle joulupähkinät, hedelmät, karkit tai vaikka sekametelisopan. Ja onhan se toki läpi vuoden kaiken maailman tarjoiluun passeli. Ja kaunis on katsoa tyhjänäkin!

Arvontaan osallistuminen on yksinkertaista: jätä tähän postaukseen kommentti viimeistään keskiviikkona 10.12. Pelkkä huikkauskin riittää, mutta jos haluat niin kerro vaikka postaustoive. Tai kerro antaisitko kulhon jollekin vintage-joululahjaksi vai olisiko se joululahja sinulle itsellesi. Jätä halutessasi kommentin mukana sähköpostiosoitteesi, se nopeuttaa voittajan tavoittamista arvonnan päätyttyä. Jos kommentoit anonyyminä, keksi itsellesi nimimerkki jotta erotut muista nimettömistä.

Arvonnan sponsoroi Vihreän talon kyökin komero. Palkinto postitetaan voittajalle kotimaan rajojen sisäpuolelle arvonnan päätyttyä. Onnea matkaan ja osallistumaan!

EDIT: Arvonta on päättynyt, voittaja ilmoitetaan pian!