23.11.2014

Makuuhuoneen makeover




Meillä on kaupunkikodissa pikkuruinen makuuhuone, johon justiinsa mahtuu parisänky.  Huonetta ei ole juurikaan laitettu - kellansävyinen parkettilattia maalattiin vaalean harmaaksi, mutta sitten remontti- ja sisustuspuhti ehtyi. Katselin perjantaina huoneen kalpeita, surullisia maalarinvalkoisia seiniä ja totesin että nyt tekis taas mieli vähän remonttipuuhata. Lauantaiaamuna kurvasin rautakauppaan valkkaamaan sopivaa sinistä maalia.

Maali näytti purkin kannen alla ensin tosia vaaleansiniseltä, mutta osasin jo malttaa odottaa sen kuivumista ja oikean sävyn asettumista. Hetken aikaa kyllä hirvitti että baby blueko tästä ny tuli kun piti olla semmonen savuisen harmahtava! Maalipinta oli märkänä myös tosi kirjava, sekin siitä sitten suttaantui.








Ja tulihan siitä vain kiva. Tuommonen pehmeä ja lämmin sininen jota vasten kaikki valkoinen ja vaalea piirtyy kauniisti. Se on myös mainio pari hunajaiseksi patinoituneen 50-luvun koivun kanssa - sitä täytyy ehkä vielä tuohon huoneeseen vähän metsästää lisää. Nyt kun seinissä on väriä, on tilan fiilinki ihan toisenlainen. Kotoisa ja mukava.

Painting the walls blue in our little bedroom turned the mood of the space from sad to cozy and atmospheric.









12 kommenttia :

  1. Ihanan värinen maali! Loistava valinta. Muutenkin kiitokset kivasta blogista, jossa elämää on kuvattu niiiiiin normaalina. Ja väriä löytyy niin paljon ♡ nykyään niin ahdistavan paljon näkee valkoista ja kiiltävää (ja niin kliinisen siistiä). Mukavaa joulun odotusta sinne etelään täältä vähän pohjosemmasta -sanna-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon sanna. Ja paljon terveisiä sinne pohjoisempaan :)

      Poista
  2. Voi miten kaunis pari ton hunajan kanssa! Ja pilkullisen pellavan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pilkullista pellavaa pitäis saada lisää, ei enää nuo pelkät tyynyliinat piisaa ;)

      Poista
  3. On kyllä kaunis sävy...ja puun kanssa sopii hyvin☆

    VastaaPoista
  4. Upealta näyttää, ihana tunnelma :)

    VastaaPoista
  5. Kaunis <3 Mikä sävy tuo on nimeltään?

    VastaaPoista
  6. Maalitietoja kaipailen minäkin. Todella kaunis sävy.

    VastaaPoista
  7. Sari ja Sannis, sävy on Tikkurilan Symphony-värikartasta V436.
    Tuolla tarkat tiedot:
    http://www.tikkurila.fi/ammattilaiset/varit/varikartat_sisamaalaukseen/symphony_2436_-varikartta/v436.2408.xhtml

    VastaaPoista
  8. Kaunis sävy muutenkin, mutta erityisesti yhdessä jakkaran kanssa, aivan ihana!

    t.Sanna

    VastaaPoista
  9. Noita ekoja maalauskuvia katsoessa vähän jännitti, mutta loppputulos on upee. Tää karisti mun ennakkoluulot sinisen suhteen :)

    VastaaPoista
  10. moikka! Upee sävy! Tuli mieleen kun ollaan tässä sängyn uusimis puuhissa..että sattuuko nuo teidän runkopatjat olemaan ikeasta? Ja jos ovat niin onko ollut hyvä nukkua yms..oon meinaa miettinyt sieltä kahta tai kolme runkopatjaa vierekkäin..kiitos jos jaksat vastata:)

    VastaaPoista