4.7.2014

Pellavaa petiin

Pellava on kyllä petivaatemateriaalina minusta ihan lyömätön. Se on ihoa vasten tosi mukava eikä hiosta. Varsinkin lämpimillä ilmoilla se tuntuu mukavan viileältä. (Lämpimistä ilmoista ei tosin ole täällä päin viime aikoina juuri kärsitty.) Meillä löytyy kaapista parinkin firman pellavalakanat, on edullisempaa ja tyyrimpää ja kaikki tyynni käytössä yhtä hyväksi havaittu.

Sinne edullisimpaan päähän asettuvat nämä Kodin1:n Anno -sarjan pellavakaunottaret. Plussakorttitarjouksella olivat tyynyliinoineen samaa hintaluokkaa kuin H&M:n vastaavat. Annon pellavalakanavalikoimaan on nyt kyllä onnistuttu tekemään just mun silmääni lepuuttavia kuoseja, tosi somia hillittyjä tipluja ja pilkkuja. Ja yksiväriset päälle, tietty. Noita voisi laittaa mökille vaikka koko pinon erilaisia ja käyttää niitä sikin sokin.  No, koko pino tulisi aika kalliiksi joten tyydyn sekottamaan Palloa ja Pilkkua tämän verran.

Linen duvet covers are the best. These ones with lovely muted colours and patterns are by Anno from Kodin1.5 kommenttia :

 1. Oijoi näitä olen hipelöinynnä jo kertaalleen. Ihan ei vielä värit iskeny täysillä, joten jäi hyllyyn. Tässä näyttää kyllä täydelliseltä. Hmm.

  VastaaPoista
 2. Oih ja voih, tuonnepa kelpaisi kellahtaa! Ihanat värit ja sävyt ja muodot.

  Olen jo parin vuoden ajan haaveillut pellavapetauksesta kesälle, ehkäpä näissä alennusmyynneissä vielä ennättäisi sortua :)

  VastaaPoista
 3. Ihana värimaailma. Ihanat peilit. Ja pionit. Kertakaikkiaan.

  VastaaPoista
 4. Samaa mieltä pellavasta. ihanat kuosit. Pitääköhän mun hieman shoppailla?

  VastaaPoista
 5. Just hypistelin noita kaupassa, mutten vielä ostanut. On kyllä nättejä!

  VastaaPoista