11.4.2014

Kesähuone ja kirppiskiitos
Kiitos kaikille teille jotka tulitte käymään meidän järkkäämässä kirppistapahtumassa Kiseleffissä viime lauantaina! Olipahan vaan mahtava hulina ja mukava päivä. Ensimmäisen tunnin aikana ei juuri ehtinyt kissaa myyntipöydän takana sanoa, kun ostoksia tehtiin niin tiuhaan. Mutta sitten meno mukavasti rauhoittui ja oli aikaa letkeälle jutustelullekin. Monen myyjän pöytä tyhjeni miltei putipuhtaaksi, niin munkin. Kotio takaisin kannoin vaan pari hassua juttua.

Yritin pysyä tiukkana ja olla tekemättä ostoksia bloggaajakollegoiden pöydistä. Aika hyvin onnistuinkin, lukuunottamatta kolmea juttua: ostin sitten kuitenkin kesäksi punaiset puukengät Annalta, mökille keltaisen maustepurkin Enniltä ja mökkiaheisen sisustuskirjan Tiinalta. Vaikka mitä muutakin ostettavaa olisi kyllä ollut ja tiukkaa itsekuria koeteltiin. Seuraavaa sisustusbloggaajien kirppistä odotellessa - ehkä ensi syksynä taas... Tekikös teistä kukaan meidän kirppikseltä löytöjä?

Kyllähän mä jo odotan pääsiäistä ja neljää päivää maalla. Suunnitelmissa on että jääkaappi pakataan täyteen hyvää ruokaa ja kukkaseinäinen kesähuonekin lämmitetään kaupunkikarkulaisille. Ihan varmasti nostetaan ystävien seurassa malja keväälle.

Looking forward to easter holiday in the country, good food and good friends.4 kommenttia :

 1. Kyllä ääni syksylle!
  En päässyt osallistumaan tällä kertaa, mutta syksyllä joo, jos on uusintaa luvassa :))

  Aika hyvin kyllä pidit kurin, kun et enempää hankitoja tehnyt.
  Onnittelut! Itse en olisi pystynyt samaan.

  VastaaPoista
 2. Harmi, kun oli muuta menoa. Syksyn tapahtumaa siis odottelen minäkin.

  VastaaPoista
 3. Ai että kaunis kesähuone!

  VastaaPoista
 4. Tuo tapetti on niiiin ihanan raikas!! ah kevättä! ;)

  VastaaPoista