29.4.2014

Arvonta --- Kekkilän viljelylaatikko


Yhteistyössä Finnish Design Shop


Kevät on aivan taatusti täällä, samoin puutarhurin ja pienimuotoisemmankin viherpeukalon paras sesonki! Sen kunniaksi polkaistaan käyntiin Vihreässä talossa ihan mahtava keväinen arvonta yhteistyössä Finnish Design Shopin kanssa. Arvonnan palkintona on Kekkilän huippuhieno jalallinen viljelylaatikko. Sen avulla pienen ryytimaan tai kukkapenkin perustaminen onnistuu missä vain; se sopii hyvin parvekkeelle, terassille, pieneen pihaan tai suurempaakin viljelypalstaa somistamaan.

Osallistuminen on helppoa. Jätä tähän postaukseen kommentti, jossa kerrot minkä värisen viljelylaatikon valkkaisit jos voittaisit. Värivaihtoehdot näet näpsäkästi tuolla  -  valittavana on myös hieno uutuusväri musta. Anonyymisti kommentoivia pyydän keksimään itselleen jonkin nimimerkin.

Jätä halutessasi kommenttisi mukana sähköpostiosoite, se nopeuttaa voittajan tavoittamista arvonnan päätyttyä. Jos voitto osuu kohdallesi, Finnish Design Shop toimittaa viljelylaatikon haluamaasi osoitteeseen, vaikka näppärästi suoraan kesämökille. Aikaa osallistumiseen on kymmenen päivää, voittaja arvotaan ja julkistetaan täällä perjantain 9.5 jälkeen.
Onnea matkaan!

This Kekkilä giveaway sponsored by Finnish Design Shop is unfortunately only for readers living in Finland.

EDIT: Arvonta on päättynyt! Voittaja julkistetaan täällä pian.


(Kuvat: Kekkilä / Finnish Design Shop)