26.9.2013

Syyspiha
Mökin pihassa kukkii vielä, vaikka suurin osa kasveista on jo kellastunut ja ruskistunut. Harmaamalvikki ja maksaruoho pukkaavat vielä heleää vaaleanpunaista murrettujen sävyjen keskelle. Pieniä syysistutuksiakin tehtiin kun kirppikseltä löytyi muutamia sormivaleangervon taimia. Niille kaivettiin penkki syysasterien ja juhannusruusun kylkeen.

Sänkipelto kiinnostaa pikkukoiria. Puidun viljan tynkien seassa on hyvä pujotella.

Autumn at the summer cottage.
.

12 kommenttia :

 1. Toi amme on yhä vaan niin houkutteleva!

  VastaaPoista
 2. Kauniita kuvia ja niin upea peltomaisema.. :)

  VastaaPoista
 3. Mainio juoksupaikka pikkukoirilla.. täällä olis yksi kaveri niille ;)

  VastaaPoista
 4. Kyllä syksy on niin kaunis, ja nämä kuvat :) Ihana tunnelma!

  VastaaPoista
 5. Superihana tuo Eteerinen kaunotar peltomaisemassa-kuva, ♥!

  VastaaPoista
 6. Ihana fiilis tulee näistä kuvista, voi melkein tuntea kirpeän syysilman...

  VastaaPoista
 7. Upeita syksyisiä kuvia :) Itse olen laittanut ripauksen syksyä parvekkeelle, voi kun olisi oma talo :) Tervetuloa kurkkaamaan blogiini

  VastaaPoista
 8. Seuraava kysymys menee postauksen aiheen ohi, mutta laitanpa sen tähän silti! Eli siis kysyisin sulta Blurbista, kun olet siellä suunnitellut ja tilannut kirjoja. Siis ihan pähkinänkuoressa; onko suunnittelu hankalaa, maksutapa, toimitusaika? Ja itselle jäi se myös hieman epäselväksi, että onko siellä pakko 'julkaista' oma kirja, niin, että muut pääsevät sitä selailemaan palvelussa..?

  Hyvää syksyä Vihreään taloon! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siitä on jo tovi kun viimeksi olen Blurbilta kirjan tilannut, mutta kyllä ainakin silloin sai pitää kirjansa yksityisenä - ei siis ollut pakko julkaista. Ja suunnittelu sillä Blurbin kirjanteko-ohjelmalla oli helppoa kuin heinän teko, sekun raahaili kuvia paikalleen valmiisiin sivupohjiin. Ja jos halusi pohjia muokata niin sekin onnistui näppärästi. Makselin muistaakseni luottokortilla ja lunttasin tuolta vanhoista postauksistani että toimitusaika oli noin kolmen viikon luokkaa.

   Hyvää syksyä sinnekin ja mukavaa kirjan värkkäystä!

   Poista
 9. You have no idea how much the Finnish autumn has inspired me, even all the rain is quite okay. I was so enchanted by all the colours on the trees!

  VastaaPoista