1.9.2012

Silmälasit

Makuuhuoneen lipaston päällä olevaan lasiasetelmaan on tullut hetkeksi jotakin uutta - mun uudet silmälasit. Päädyin hetken harkittuani klassikkomalliin joka on sopivasti graafinen ja vähän vintagehenkinenkin. Ja noissa rilleissä on sekin hauska puoli että mihin tahansa pöydän nurkalle ne laskeekin, ne aina näyttävät kivalta. Selvästi designlasia! 

My new pair of glasses on the bedroom chest of drawers. They´re such a nice looking object I´d say they´re a piece of design glass too!


9 kommenttia :

 1. Hyvännäköiseen on rillit. Muuten, huomasin että blogirollissasi on blogini vanha osoite. Kannattaa päivittää jos haluat seurata blogiani tuota kautta.

  VastaaPoista
 2. Hyvä kun huikkasit, Merja! Korjasin.

  VastaaPoista
 3. Kauniita vanhoja lasiesineitä :)

  VastaaPoista
 4. Hyvännköiset silmälasit. Istuvat täydellisesti ympäristöön. Huomasin erityisesti kuvassa myös tuon sinisen lasikulhon...samanlainen löytyy oman lipastoni päältä, vain lähes mustansävyisenä. Kulhon sain aikanaan mummoltani lahjaksi. :)
  Ihastuttava tämä blogi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Niia! Oi se mustanpuhuva väri tuosta kuhosta on HIENO.

   Poista
  2. Ihailin myös tuota sinistä lasikulhoa. Mulla on tuo sama kirkkaana ja mustanpuhuvana, kirppislöytöjä.

   Poista
 5. Hieno lasikokoelma! Erityisesti tykkään noista Aladineista :)

  VastaaPoista
 6. Hei! Olen etsinyt samoja silmälaseja kaikkialta mutta löytänyt vain miesten puolelta liian isot. Ovatko nuo ne miesten vai onko minulla toivoa löytää vielä pienempää kokoa vastaavat:D?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onkohan nämä miesten, eivät hirviä isot mutteivät aivan pienetkään? Malli on Ray Ban 5154 ja värinumero 2000 (musta), jos siitä on apua.

   Poista