14.4.2012

500:n euron haaste

Materian tajun Sarp heitti mullekin tämän blogeissa nähdyn haasteen, jossa ideana on haaveshoppailla sisustustuotteita viissatanen kukkarossa. Tosiasiassa lähtisin varmaankin seteli kourassa kaikkien aikojen kirppiskierrokselle ja kattelisin mitä vastaan tulee. Mutta haasteessa lienee ideana että pitää sanoa mihin rahan laittaisi nyt heti nyt.

Tähän ostokseen ei ihan annettu raha riittäisi, pitäisi laittaa vielä vähän reilu satalappunen lisää. Mun on pitänyt jo tovin ottaa askel tervehenkisempään suuntaan, hankkia kunnollinen fillari ja alkaa toden teolla pyöräillä työmatkojani. Tätä Pelagon Loviisa-nimistä pyörää olen katsellut sillä silmällä kaihoten ja unelmointirahan turvin sen voisin käydä hankkimassa. Pitikös tässä haasteessa pitäytyä sisustuskamppeissa? No, tuo fillari on niin nätti että voisin ottaa sen vaikka olkkariin.

Viskaisin haasteen eteenpäin ainakin siskolleni Sisustusmaanikolle. Muutkin halukkaat tarttukaa!

(Kuva Pelagon Facebook-sivulta)


If I had the extra money, I would love to get this stylish bike by finnish firm Pelago. You can find their entire beautiful range of bikes on Facebook
.

7 kommenttia :

 1. Osta mieluummin joku oikea vintage-pyörä kirppikseltä, uustuotantopyörät ovat niin huonoa laatua verrattuna vanhoihin, että vaikka ruosteisenkin pyörän kunnostaa mieluummin kuin uuden kanssa alkaa tappelemaan. Saattaa olla jokin "kymmenen vuoden takuu" rungolla ja sitten kaikki loput osat ovat heppoista muovia/sekoitemateriaaleja/tms. joiden vaihtamisen kanssa sitten menee pyörään helposti ostohinnan verran, varsinkin jos ei itse osaa huoltaa pyörää.

  Pyöräily sinänsä on aivan parasta, itse pyöräilen ympäri vuoden noin puolet tuon sinun haavepyörän hinnan maksaneella peruspyörällä. Ja voin sanoa että kun kerran ostaa pyörän sen takia että se on nätti niin seuraavalla kerralla kiinnittää huomiota ihan muihin ominaisuuksiin. :D

  VastaaPoista
 2. Kaunotar!
  Sinulta tosin onnistuisi vanhankin duunaus omannäköiseksi yksilöksi.
  Ehkä kirpparilöytö mökille ja uusi kaupunkiajoon.

  VastaaPoista
 3. Ai haaste on näköjään muuttunut matkalla, taisi "alunperin" olla sellainen, joka piti sisustamiseen käyttää :) Mutta hyvä ja kiva haaste tämä näinkin on! Ei kaikki kuitenkaan sisustele ainakaan ihan koko aikaa. Tuon tyyppinen fillari olisi mukava niin ajoon kuin sitten ruostuneempana versiona pihatien viereen, vaikka kukkatelineeksi.

  Blogisi nimi on tuttu, jostain syystä en ole vain aiemmin vieraillut täällä. Hienoja kuvia ainakin nopeasti katsottuna, tähän pitää ehdottomasti ajan kanssa palata tarkemmin lukemaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa, joo taisin pelata täs nyt ihan omilla säännöilläni. Kelpaako puolustukseksi se etten juuri nyt TARTTE mitään sisustuskampetta?

   Tervetuloa vaan uudemmankin kerran :)

   Poista
 4. VAU! Ihana ja kaunis pyörä! Kiitos vinkistä. Olen etsiskellyt pyörää jo pidempään ja nyt se on tässä!

  VastaaPoista
 5. Eikö mieluummin täysin kotimainen pyörä:)
  http://www.kupebike.com/

  -anonyymi lukija-

  VastaaPoista
 6. Voi kuulkaas ei ole Pelago huonoa laatua, ja on kotimaista!
  lukekaa täältä: http://pelagobicycles.com/about

  VastaaPoista