26.7.2011

Varjoisa paikka ruokapöydälle
Jo tovi sitten rakentelimme ruokapöydän pihamaalle, nyt sille värkättiin myös oma varjoisa sijansa. Vaahteran ja kuusten kainalosta sommiteltiin sopiva paikka puiselle "tanssilavalle" ja Ikeasta löytyi pelkistetty, valkoinen katos. Tanssilavan painekyllästetty puu on vielä sävyltään vihertävä mutta saanee ensi keväänä pöydän tapaan luonnonharmaan puuöljyn pintaansa. Pimeitä elokuisia iltoja aatellen ripustan vielä kattoon talvivarastosta kaivamani jouluvalot ja viritän pöydän ylle hyttysverkon.

A place for outdoor dining in our garden; the table is self made, chairs and white canopy from Ikea.

5 kommenttia :

 1. Upea ryhmä. Hei, vinkkaisitko mitä ( ja tarkka väri) puuöljyä olet tuossa käyttänyt? Näyttää juuri siltä minkälaista itsekin halajaisin.

  HS

  VastaaPoista
 2. Näyttää hyvältä ja varmaan on kiva elokuun pimeässä valoineen;D

  VastaaPoista
 3. HS, käytin Pinotex puuöljyä ja sävyä "Luonnonharmaa". Tekee painekyllästetystä puusta mielestäni hienon vanhentuneen puun värisen harmaan ja ihmeellisesti peittää sen vihertävyyden.

  VastaaPoista
 4. Ollaan lähes kaksosia! Meillä samat tuolit ja samat pöydän jalat valkoisena ja pöytäpintana lehtikuusilaudasta nikkaroitu taso. Nyt rupesi kovasti kiinnostamaan tuo Ikean katos. Vieläköhän niitä sieltä löytyis? Tosi kaunis on kokonaisuus; tai varmaan mielipiteeni jo edella kirjoitetusta arvasitkin.
  - Elma -

  VastaaPoista
 5. Elma, hauskaa :) Toivottavasti katos löytyy! Olivat harmillisen vähissä kun omamme ostimme, meni vähän metsästämiseksi. Sen nimi on Karlsö, jos on avuksi etsinnässä.

  VastaaPoista