6.6.2011

Ennen ja jälkeen harmaan



Uusi harmaa saunan lattia on alemmassa kuvassa vasta sudittuna ja kovaa kyytiä kuivumassa. Tykkään aina jonkin urakan valmiiksi saatuani pasteerailla. Istua oikein alas ja katsella että tulipa taas tehtyä ja kylläpäs on. Tämänkin maalin kuivumista tuijottelin hyvän tovin.

Painted the sauna dressing room floor grey. White was not a very practical color after all.

4 kommenttia :

 1. Se on kumma, että maalin kuivuminen on tosiaan niin mielenkiintoista. Meillä maalattiin juuri keittiön katto ja jestas, että olen sitä istunut katselemassa. Varsinkin kun on ensin katsellut pari kuukautta remottitilassa ollutta kattoa.

  VastaaPoista
 2. Onpa kiva väri! Onko Tikkurilan 2110, lattiamaalien värikartasta? Olen nimittäin itsekin pähkäillyt kesämökin lattian tulevaa väriä (nykyisen ihanan viininpunaisen sijaan :)...) ja harmaa olisi aika kiva. Valkoistakin hiukan mietin, mutta sinun kokemuksesi valkoisen epäkäytännöllisyydestä sinetöi omatkin mietteeni. Kyllä se taitaa valoisuudestaan huolimatta olla aika arka. Varsinkin mökillä, missä tassutellaan paljon paljain jaloin, ensin ulkona ja sitten sisällä. Kaikkine roskineen ;)
  Terveisin jo vanha lukijasi mutta uusi kommentoija Johanna :)

  VastaaPoista
 3. Bengalia, olisko se vielä niin että mitä pitemmäksi remontti on venynyt, sitä mielenkiintoisempaa on maalin kuivuminen? :)

  Johanna, valkkasin harmaan sellaisesta viuhkasta jossa oli värejä satamäärin. Minäpä kurkkaan koodin purkin kyljestä ja palaan asiaan.

  VastaaPoista
 4. Hei!Eksyin blogiisi - (joka oli hyvä juttu!) jonkun toisen blogista ja bongasin ihanan saunan!!meillä juuri ulkosaunan teko menossa ja olin suunnitellut sinne mustaa yhtä seinää. Saako kysyä millä koodilla tuo väri on? ilmeisesti muut seinät ja lattia tulevat meillä valkoiseksi tai vaaleanharmaaksi. Tosi kiva blogi sulla, tulen vastakin.

  VastaaPoista