13.3.2011

Kotosalla

Kaupunkikodin olohuoneessa on huonekaluja sieltä täältä. Munankuoren valkoiset aaltojakkarat ostin Hietsun kirppikseltä vuosia sitten kesänä, jolloin markat vielä kelpasivat maksuvälineenä. Keittiön pöytä on huutonetistä ostettu alunperin musta, liian iso ikealainen, jonka maalasin valkoiseksi maalta yli jääneellä lattiamaalilla(!). Ruokapöydän jakkarat, Aaltoa nekin, ostin pikkurahalla pois ystävän varastoa tukkimasta. Keittiön valaisin on Lisa Johansson-Papen, Stockmann möi niitä taannoin edullisesti hulluilla päivillään. Harmaan puuvillamaton tilasi H&M Homen alesta sisko itselleen, mutta se päätyikin minulle. Mies hankki maailman mukavimman harmaan sohvan jo poikamiesasuntoonsa, hän muistelee sen löytyneen Askosta.

Livingroom in the city. Stools by Alvar Aalto fo Artek, lamp by Lisa Johansson-Pape and pillows on the sofa made of Tantsu-fabric (Marimekko).
.

9 kommenttia :

Mari kirjoitti...

Teillä on niin mielettömän kaunista!

PikkuBertta kirjoitti...

Eriaikakausien ja erilaisten tyylien sinfoniaa...tykkään:)

Rilla, kirjoitti...

Silmä lepää.

Johanna kirjoitti...

Todella kaunista. Ihania huonekaluja ja kaunis harmoninen kokonaisuus.

Lotta kirjoitti...

Tää ei nyt kuulu asiaan :), mutta ootko käyny Tampereella Sammon kirppiksellä? Tsekkasin sen lauantaina ja siellä oli tosi paljon suomalaista vanhaa lasia, niitäkin suomukuvioin koristeltuja, joita oot Vihreään taloon keränny. Ei tosin ruskeata, mutta paljon kaunista vihreetä, paljon sinistä, jonkun verran kirkasta, satunnaisesti Kaj Franckin värilaseja (mm. lilana). Mulla ei itelle mahdu astian astiaa enää kaappeihin, joten ajattelin vinkata kenties arvostavammalle taholle :).

plapi kirjoitti...

Kaunista! - ja poimin edelläolevan vinkin ja käyn tuolla kirppiksellä: olen viikonloppuna sopivasti menossa Tampereelle.

Annika kirjoitti...

Lotta, pirskules kun Tampereelle on matkaa! Justiinsa niitä suomukuvioisia sinisiä pieniä jalallisia kulhoja hamuan, vaikkei munkaan kaappeihini varsin enää mitään mahtuisi. Täytyy yrittää suunnistaa sinnepäin lähiaikoina. Plapi onnekas, ostostele munkin puolestani!

Sisustuskärpänen kirjoitti...

Taidan tunnistaa sohvan! Pireus XL :) Minä ostin kaksi samanlaista sohvaa perätysten (eräässä elämänvaiheessa, kun kattiloita jaettiin ja sohvia... ;)Tuo on todellakin maailman mukavin sohva ja kauneinkin!?

Mem kirjoitti...

Näyttääpä kotosalta. Mitä kaikkea tuossa sohvan yläpuolella riippuu?