1.3.2011

Amerikan herkkuja, neljäs ja viimeinen osa


Aamiainen vailla vertaa tuli syödyksi Eisenberg´s sandwich shopissa aivan Flatiron buildingin vieressä. Tiskillä istuessa ja aamiaiskokin häärätessä sopivan nuhjuisessa keittiössään olo oli kuin periamerikkalaisessa elokuvassa. Paikka on ilmeisesti tähtienkin suosiossa päätellen ravintolan seiniä koristavista julkimoiden valokuvista, mutta ainakin me saimme syöpötellä aamiaispannukaakkumme aivan rauhassa tähtivapaalla vyöhykkeellä.

Alla vielä viimeisenä iltana eteen osunut mainioista mainioin minipieni italialaispaikka Capri Caffé (Tribecassa lähellä ground zeroa). Itsetehty mozzarella ja suussasulava parmankinkku olivat supersuolaisia ja ah-niin-hyviä, pääruoaksi syödyt pastat tajuttoman maistuvia - ja halpoja. Ja valkoviini kylmää ja rutikuivaa. Alkuruoaksi saimme myös mainion yhdistelmän bresaolaa, appelsiinia, rucolaa ja pecorinojuustoa. Annos piti hetimiten kotiin palattua rekonstruoida, siitä alin kuva.

Two more wonderful restaurants I stumbled upon while vistiting NY: Eisenberg´s sandwich shop for a perfect breakfast and Capri Caffé for a very reasonably priced italian dinner.8 kommenttia :

 1. Olenkin aina funtsannut, että mahtaako siellä Amerikoissa elää vielä leffoista tuttu Diner-meininki, ja löytyykö juuri tämän oloisia kuppiloita... siis löytyy!

  Kiitoksia herkkuraporteista! Joskus vielä minäkin : )

  VastaaPoista
 2. Amerikkalainen pannukakku. Oih. Siitä on niiiin kauan, kun niitä syötiin. Mulla oli vähän aikaa kaverilta saatu resepti niihin, mutta se hävisi muutossa. :(
  Toi alin toi veden kielelle, vaikka nenä onkin flunssasta tukossa.

  VastaaPoista
 3. Oih. Mie oon aina halunnu just New Yorkin matkustaa ja nää kuvat vaan lisänny matkakuumetta! Täytyykin alkaa myös matkaa suunnittelemaan kaiken muun ohella :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos ihanista amerikan postauksista ja kuvista ♥

  VastaaPoista
 5. Ma kuolaan niin, etta kuola lorisee pitkin rinnuksia!

  Aina sita amerikkalaista cuisinea haukutaan, mutta teidan matkan ruokapuoli ainakin kuulostaa herkulliselta...

  VastaaPoista
 6. Mua ei haittaa vaikka tekisit vielä lisää Ameriikka-postauksia ;)

  VastaaPoista
 7. New Yorkista löytyy aina ihania ruokapaikkoja - pitäisi päästä pian kokeilemaan esittelemäsi paika! Vaikuttivat niin mukavilta! Oma Bahaman lomani loppuu tällä viikolla ja edessä kuukausi Miamissa - enkä aio tyytyä Ocean Driven keskivertokuppiloihin. (Tosin ne Art Deco talot siellä ovat aivan ihania!)

  VastaaPoista
 8. Minulla on joskus käsittämätön ikävä niitä paksuja kohotettuja ameriikanpannukakkuja, joihin eräänä kuumana ppitkänä Indianan kesänä totuin!

  VastaaPoista