17.2.2011

KassikaksosetNappasin pyyhkeenhakureissulla Varustelekasta mukaani reilulla parillakympillä isokokoisen kangaskassin mökkivarusteiden ronttaamiseen. Äsken nettikaupoissa seilatessani törmäsin Marc by Marc Jacobsin tulkintaan samaisesta armeijaestetiikasta - mökkisäkkini on selvästikin suoraan pintamuodin aallonharjalta! Mun kassissani ei tosin lue Marc, sen kylkeen on kirjoitettu kissankokoisin kirjaimin KNIPPEL.


I bought this tough canvas bag from an army surplus store in Helsinki for about 25 euros - and just now found a very similar (and much more expensive!) bag from Marc by Marc Jacobs.

.

6 kommenttia :

 1. Ha-haa. Hintaeron voin vain kuvitella! Tereisin ikuinen Varusteleka-fani (tilaus nytkin sisässä).

  VastaaPoista
 2. No kyllä on. Niin samannäköinen, että Marc varmaan hankkii omansa tukuittain käytettynä ja painattaa tekstinsä päälle!

  Vaikka mitä sitä pyörää keksimään uudelleen, jos joku sen jo on keksinyt.

  Sain muuten tästä inspiraation. Kiitos. Musta tulee Marc...

  anu

  VastaaPoista
 3. Uskomattomat samisbongaukset! Ja upee kassi onkin.

  En varmaan ole koskaan aikaisemmin kommentoinut mitään, vaikka vakkarilukijana olen ollut jo pitkään. Kiitos siis lukuisista inspiraatioista!

  VastaaPoista
 4. Yhtäläisyyksiä Varustelekan tuotteiden kanssa ovat huomanneet muutkin :D
  http://www.outsapop.com/2011/01/coat-story-balmain-vs-varusteleka.html

  VastaaPoista
 5. Oho, jo on kaksoset, eli siispä pääseekö mökkikassi sittenkin käsivarrelle roikkumaan kun on super-chic, ihan tietämättään :) Johan sattui, on siinä kyllä tyyliä :)

  VastaaPoista
 6. Meilläkin pari tuollaista armeijan vanhaa laukkua täystyöllistettyinä: kauppakassina ja lajiteltujen jätteiden roudauksessa. Kestäviä ja tilavia kuin mitkä!

  VastaaPoista