29.11.2010

Jouluvalot purkis




Kaupunkikodin sesonkivalaistus on simppeli, syvänvihreään vanhaan Riihimäen lasipurkkiin lykätyt jouluvalot. Lähikauppa myi reilun kaupan ruusuja niin roimalla alennuksella että äidyin ostamaan niitä parikin nippua. Eiväthän ne kauaa virkeinä kestäneet, mutta ikääntyvät arvokkasti ja ovat nuupahtaneinakin nättejä.


Christmas lights made easy: a string of led lights in an old green glass jar.

12 kommenttia :

 1. Onpa todella upean värinen Riihimäen purkki! Onko seihan oikeasti noin tumma vai vääristääkö kuva??:O

  VastaaPoista
 2. Aivan käsittämättömän upeat värit kuvissa. Vihreä purkki!!! En ole ikinä törmännyt moiseen ja ihanat ruusut myös.

  VastaaPoista
 3. Minäkin jäin katsomaan, että olet jotenkin tuunannut purkin vihreäksi! Olen aiemmin nähnyt vain läpinäkyviä Riihimäen lasin keittiöpurkkeja. Missäs väreissä niitä on valmistettu?

  VastaaPoista
 4. Oi, empä ole ennen nähnyt tuonväristä purkkia! Kaunis väri!
  Minulla on erivärisiä valoja ihan perinteisen kirkkaan värisessä lasipurkissa. Helppo ja kaunis sisustusidea ja jouluinenkin!

  VastaaPoista
 5. Hieno väri, mulla on valot ihan kirkkaassa lasitölkissä, ihastuin kokeiluuni viime vuonna niin kovasti että se oli ensimmäinen asia miten aloin tänä vuonna laittaa joulua :) Toiveina olisi valot myös partsilla nököttäviin ruskeisiin apteekkipulloihin. Mutta ensinnäkin puuttuu valot, toisekseen en tiedä kuinka säätämiseksi homma menisi, kun pullojen suut eivät ole supersuuret.

  VastaaPoista
 6. Onpa hienon värinen purkki !!! Aivan loistava idea valaista se : )

  VastaaPoista
 7. itsekin katselin joskus kierrätyskeskuksessa tuollaista vihreää purkkia, mutta kokoa taisi olla yli 5 litraa, eikä senkokoiselle tarvetta niinkään ;)

  VastaaPoista
 8. Kaunis ja tosi vihreä purkki, en ole tuon värisenä ennen nähnytkään :)

  VastaaPoista
 9. Purkki on juu tosi tummanvihreää lasia, onkohan niitä tosiaan tehty muissakin väreissä? Ehkä ruskeitakin? Onneli, ooh! apteekkipulloissa näyttäis valot taatusti älyttömän hienoilta!

  VastaaPoista
 10. Kuten edelliset kommentojatkin, niin minäkin ihastelen aivan erityisen kauniin syvän vihreää lasipurkkiasi, se on upea!

  Vihreä väri on - ja on ollut - aina osana enemmän tai vähemmän sisustuksessani sekä myös vanhoissa ja uusissa esineissä. Vihreän monet erilaiset sävyt ovat niin kauniita. Jotkut värit vain "seuraavat" ilmeisesti läpi elämän :)

  VastaaPoista
 11. On tosiaa hauska Riihimäen purkki, en ole tuollaiseen koskaan törmännyt. Kommenttien perusteella muutkin ovat löytäneet Riihimäen purkit valaistuselementteinä :)

  VastaaPoista
 12. Näin meilläkin on joulu tuotu kaupunkiasuntoon joka vuosi :) Tosin läpinäkyvässä purkissa. Tuo vihreä on aivan ihana väri!
  Mervi

  http://myfriendjules.blogspot.com/

  VastaaPoista