13.10.2010

Syys
Töllötin töröttää olohuoneessa osto- ja myyntiliikkeestä löydetyllä pöydällä. Siivousurakka etenee; siellä täällä seilaavat tavarat ovat löytäneet paikkansa kaapeissa ja sähköjohtojakin risteilee lattialla enää kaksi. (Pölyt ovat edelleen pyyhkimättä.)


Almost done doing my annual autumn cleaning at home. Books colour coded on the shelf, decor magazines in tidy piles, only two electric wires left squirming on the floor.  Some dusting left to do.

9 kommenttia :

 1. Voi! Miten noille johdoille ja laitteille keksisi jonkin hyvä tavan piilottaa? Hieno pöytä olisi meillä, mutta mokomat digiboxit sun muut pilaa maiseman.

  Onko teillä laitteet noin vai onko ne matkalla vielä?

  VastaaPoista
 2. komeat kaiuttimet teillä.

  VastaaPoista
 3. Ilokseni voin todeta, että kodistasi löytyy samanlaisia elementtejä kuin omastani. Buddhapatsas, valkoinen telkkari, Kivi-tuikkukippo ja vanha tarjotin. Ihanan valoisa koti. Ja nuo johdot ovat totisesti siivoojan painajainen. :)

  VastaaPoista
 4. Viipukka, noin ne laitteet on, lotkottavat vain lattialla :)

  Mies löysi jostain aika mainion johdonpiilotussysteemin, joka häivytti suurimman osan piuhoista näppärästi. Näkyy tuossa ylimmässä kuvassa jalkalistan päällä telkkarin ja sohvan välissä, tuollainen valkoinen pitkä muovinen "kotelo".

  VastaaPoista
 5. tää on varmasti tullu esille täällä jo useamman kerran, mutta mistä on tuo vaalea, iso graafinen taulu tv-tason vasemmalla puolella? himoitsen suurta taulua JUURI tuossa hengessä :/

  VastaaPoista
 6. Pidän kovasti tuosta pöydästä, kaunis! Mainitsin muuten uusimmassa Divaanissa lemppariblogejani, sinunkin on joukossa! Kiitos tästä ihanasta, kauniista blogistasi!

  VastaaPoista
 7. Anonyymi, maalaus on Marianne Niemisen.

  Saija, kiitos :)

  VastaaPoista
 8. Olen etsinyt juuri samanlaista tv-poytaa pitkaan. Ei ole sattunut kohdalle, vaikka kirpputoreja myoden olen kaynyt kaikki kaupat lapi. Ehka ihmiset pitavat nyt kiinni kaikesta materiaalisesta recessionin vuoksi, who knows!

  xx

  VastaaPoista