21.12.2009

JoulupuuHarva se on, mutta omasta mettästä kaadettu! Koristeet ovat männävuotiseen tapaan ne jämät, jotka eivät siskolle ole kelvanneet.

6 kommenttia :

 1. Se on kaunis, juuri sellainen kuin mummillani oli aikoinaan! Harva, ja vain muutamia koristeita, juuri tuollaisia (vähän litistyneitä) värikkäitä palloja + käpyjä. Nyyh, mummia ei enää ole, joten kiitos tästä nostalgiapläjäyksestä!

  Ja rauhallista joulun aikaa!

  VastaaPoista
 2. Kaunis on kuusi! Itsekin pidän enemmän vähän sellaisesta harvemmasta ja vähän koristellusta kuusesta. Jos kuusi on oikein tuuhea ja tumpattu täyteen kiiltäviä koristeita, tulee vain amerikkalaisten mauttomat joulupuut mieleen. :(

  VastaaPoista
 3. Mieluummin harvempi kuusi omasta metsästä kuin täydellinen ostokuusi! Kaunis on kuusesi koristeineen! Samoin nuo kaapit vieressä ovat ihanat! Mistä olet löytänyt ne?

  Leppoisaa joulun aikaa!

  VastaaPoista
 4. Niin mainio =)

  VastaaPoista
 5. Voi aivan ihastuttava kuusi! Ja pärekori ja matto ja kaikki. Niin nättiä, nättiä. Ihanaa joulun aikaa, t. Suki

  VastaaPoista
 6. Nyt on kesä kauneimmillaan, mutta silti täytyy kommentoida, että kuusi on ihana ja ennen kaikkea kirjoitat ihanasti siskostasi! Tulee ihan oma sisko mieleen, jolta minä perin kaiken jämän mikä hänelle ei kelpaa! Vaikka kaikki sisarukset ja perheet ovat erilaisia, on näköjään sisaruudessa näköjään aina jotain samaa! :D

  Olen jäänyt eilisen jälkeen niin koukkuun blogiisi, että kahlaan tätä parhaillani läpi ja unohdan kokonaan tehdä niitä töitä, joita kotikoneella pitäisi juuri nyt tehdä. Vihreä talo on ihana ja sisustustyylisi on juuri sellainen, josta minä pidän. :)

  VastaaPoista